Андрій Хома – у символічних збірних 12-го туру першого етапу

Футбол

За підсумками 12-го туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття-ЗСУ” на виїзді розійшлося миром з львівськими “Карпатами” (3:3), 22-річний нападник івано-франківської команди Андрій Хома був відзначений спортивними сайтами, які висвітлюють змагання Першої ліги. Автор дублю, до речі дебютного у чемпіонаті, увійшов до символічних збірних за версією сайтів Footboom і Sport Arena. 

Відзначимо, що це вже друге подібне визнання для найкращого бомбардира Першої ліги, якого вже обирали до одинадцятки кращих після 5-го туру. Окрім цього, Sport Arena визначила Андрія Хому, в активі якого вже 8 голів, “найкращим молодим гравцем туру”.

22-річний нападник додає з кожною грою. “Карпати” вперше в сезоні пропустили три м’ячі, два з яких – авторство Хоми. Абсолютно не здивуємося, якщо найкращий на сьогодні бомбардир групи “А” (8 голів) взимку опиниться в одному з клубів Прем’єр-ліги. На підвищення точно награв! – пише Footboom.

Нападник – Андрій Хома (Прикарпаття)
У вітчизняному футболі гостро стоїть проблема забивного нападника, а тим більше – коли ми говоримо про молодих гравців. Прикарпаття на наших очах підготувало гравця, який уже спроможний робити різницю на першоліговому рівні – і навіть вище, якщо враховувати, яким рівнем опозиції є сьогоднішні Карпати. Хома двічі забив у ворота львів’ян прицільними ударами на виконання в моментах, які потребували сміливості та винахідливості форварда. Ще в одному моменті, коли гості заробили пенальті, вирішальне значення мав ривок Андрія з глибини флангу, – зазначає Sport Arena.


найкращий молодий гравець 12-го туру – Андрій Хома (Прикарпаття)
22 роки недавно виповнилося нападнику Прикарпаття. Скажімо так, вік олімпійський – Ротань ще може брати на олівець. І знаєте, що? При всіх проблемах прикарпатців Хома прогресує значними темпами! У Львові нападник проявив себе в якості творчого, ініціативного гравця. Не боявся брати гру на себе й двома голами заклав фундамент сенсації.

Статистика SportArena.com: 12 матчів у чемпіонаті, 8 голів, 1 асист.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *