Ігор Сташук – арбітр матчу “Прикарпаття-ЗСУ” – “Буковина”

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 13-го туру групи “А” чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття-ЗСУ” – “Буковина”, який відбудеться найближчої неділі, 22 жовтня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр Ігор Сташук.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 30-річний рефері з Чернігова почав обслуговувати з 2019-го року, а до цього два сезони відсудив ігри Другої ліги. У матчі за участі “Прикарпаття” він працюватиме вчетверте. У сезоні 2019/20 Сташук обслуговував поєдинок 9-го туру в Івано-Франківську, в якому господарі зазнали мінімальної поразки від “Інгульця” (0:1). 

У вересні 2021-го цей арбітр на стадіоні “Рух” зафіксував перемогу франківців над “Краматорськом” (2:0), а у листопаді минулого року він працював на поєдинку у Демидові, в якому “Діназ” і “Прикарпаття” розійшлися миром – 2:2.

А от шляхи “Буковини” з Ігорем Сташуком перетиналися лише один раз. 12 серпня чернігівський рефері у 3-му турі групи “А” зафіксував домашню нічию чернівецької команди у зустрічі з “Хустом” (0:0). Загалом у поточному сезоні Сташук отримував призначення на шість матчів Першої ліги.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 13 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці)
22 жовтня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 14:00

Арбітр – Ігор Сташук (Чернігів)
Асистенти арбітра – Володимир Алавук (Житомир), Павло Почепецький (Дніпро)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Андрій Валенко (Львів)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *