“Хуст” – “Прикарпаття-ЗСУ”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 28 жовтня, на стадіоні “Карпати” у Хусті відбудеться поєдинок 14-го туру групи “А”. Івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ” зіграє з дебютантом Першої ліги – місцевим “Хустом”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 13:45 на YouTube-каналі ПФЛ.

Після домашньої перемоги в минулому турі над чернівецькою “Буковиною” (2:1) івано-франківська команда продовжила свою безпрограшну серію, яка складає вже дев’ять поєдинків. “Прикарпаття” має 16 турнірних очок і впритул наблизилось до конкурентів у боротьбі за ТОП-5 групи “А”, які у суботу гратимуть між собою.

Сповнений бажання знову забити і допомогти “зелено-жовтим” Андрій Хома, який забив п’ять голів в трьох попередніх матчах. Тим паче, що у першому колі на рідному стадіоні “Рух” найкращий бомбардир Першої ліги оформив свій перший хет-трик у чемпіонаті і був визнаний героєм 5-го туру. Наприкінці серпня івано-франківці забили сім “сухих” м’ячів і здобули свою рекордну в новітній історії перемогу, а для хустян ця поразка стала найбільшою за час виступів на аматорському і професійному рівнях. 

Щоправда, після цього болючого фіаско підопічні Володимира Циткіна зуміли зібратися і здобули 10 очок у чотирьох наступних іграх: перемоги над “Поділлям” (2:1), “Нивою” Т. (2:0), “Металістом” (3:0) і виїзна нічия з бузівською “Нивою” (2:2). А от далі “Хуст” зазнав чотирьох поспіль поразок, пропустивши по три м’ячі від “Карпат”, “Епіцентра” та “Агробізнеса” і два – від “Буковини”. Закарпатці мають найгіршу різницю забитих-пропущених – “мінус 13”, а в їхніх воротах вже побувало 24 м’ячів – це найбільше серед усіх у групі “А”.

Звісно, що господарі добре запам’ятали івано-франківську поразку, тож вдома намагатимуться дати бій супернику. Чи зуміють хустяни взяти реванш, чи продовжиться безпрограшна серія “Прикарпаття” і гольова Андрія Хоми – дізнаємось у суботу…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 14 тур
ФК «Хуст» – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) 

28 жовтня 2023 року. Хуст, стадіон “Карпати” – 13:45
Арбітр: О.Титов (Донецьк). Асистенти арбітра: О.Дубовий (Луганськ), А.Запоріжський (Харків).
4-й арбітр: Р.Молнар (Ужгород). Спостерігач арбітражу: Ю.Скорейко (Чернівці).


Хуст – Прикарпаття. Безумовно, цей матч буде принциповим для господарів, адже у першому колі “Прикарпаття” знищило свого суперника – 0:7. Підопічні Циткіна вкотре у сезоні переживають не найкращі часи. “Хуст” не набирає залікові пункти протягом вже чотирьох матчів. Колектив із Хуста не може зіграти стабільно всі 90 хвилин, а провальні відрізки дорого їм коштують. “Прикарпаття” вже дев’ять ігор поспіль не програє. В останніх матчах з найкращого боку проявляє себе лідер команди Андрій Хома. В активі головного бомбардира вже десять голів у нинішньому сезоні. Чи зможе Хома продовжити свою гольову серію? – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 0:1. Дев’ять матчів поспіль не програє “Прикарпаття”. З кожною вдалою грою шанси франківців на потрапляння до “чемпіонського” раунду лише збільшуються. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *