Дмитро Осауленко – арбітр матчу «Нива» Бузова – «Прикарпаття-ЗСУ»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 15-го туру групи “А” чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Нива” Бузова – “Прикарпаття-ЗСУ”, який відбудеться найближчої неділі, 5 листопада, на стадіоні “Ювілейний” в полі судитиме арбітр Дмитро Осауленко.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 33-річний рефері з Полтави почав обслуговувати з осені 2022-го року, а до цього він п’ять сезонів відсудив Другу лігу. У матчах за участю івано-франківської команди Осауленко працюватиме вчетверте

У жовтні 2017-го цей арбітр відсудив поєдинок Другої ліги “Прикарпаття” – “Нива-В” (Вінниця) – 1:0. Цього року у травні на стадіоні “Рух” зафіксував розгромну перемогу господарів над “Гірником-Спорт” (6:1) та вересневу нічию у 8-му турі групи “А” з “Епіцентром” (2:2). 

Натомість шляхи бузівської “Ниви” з Дмитром Осауленком вже перетиналися одного разу у серпні, коли на 2-му попередньому етапі Кубку України команда з Київщини поступилася у серії післяматчевих пенальті друголіговій ЮКСІ – 3:4 (основний час 1:1).

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 15 тур
«Нива» Бузова – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) 
5 листопада 2023 року. Буча, стадіон “Ювілейний” – 13:30

Арбітр – Дмитро Осауленко (Полтава)
Асистенти арбітра – Назарій Цмоканич (Львів), Олександр Лапицький (Житомир)
Четвертий арбітр – Артем Михайлюк (Житомир)
Спостерігач арбітражу УАФ – Олександр Циганков (Тернопіль)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *