“Дніпро” – “Прикарпаття-Говерла” – 104:58. Післямова

Баскетбол

Дніпро здобув впевнену перемогу в домашньому матчі регулярного чемпіонату Суперліги Favbet, здолавши Прикарпаття-Говерлу з рахунком 104:58.

До вашої уваги відео післяматчевої пресконференції:

Ілля Чугунов, форвард Прикарпаття-Говерли:

– Початок гри був більш-менш такий собі. Почали -8, але в кінці першої чверті зрівняли рахунок. Потім все пішло не так. Ми втратили концентрацію, почали робити багато втрат, програвати підбирання під кільцем. Через це Дніпро виграв.

Євген Мурзін, головний тренер Прикарпаття-Говерли:

– Повністю провальна гра в захисті. Тільки в першій чверті була боротьба. Тяжко коментувати гру. Різниця 46 очок – дуже багато. Я розчарований. Будемо працювати над помилками і готуватися до наступних ігор.

Микита Джеріхов, форвард Дніпра:

– Ми дуже гарно працюємо на тренуваннях. Якщо продовжуватимемо в такому ритмі, нас ніхто не зможе зупинити. Сьогодні гра була дуже хороша. Всі бігли, зробили працю і вийшов такий результат.

Володимир Коваль, головний тренер Дніпра:

– Добре зіграла вся команда в захисті. Намагалися грати в швидкий баскетбол. Все виходило. Хлопці виконали всі побажання і здобули таку перемогу. Вчора недограли матч. Ми скучили за грою, вчора не зуміли проявити себе. Це теж дало нам поштовх, щоб так швидко і гарно грати.

Розшифровка basket.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *