“Нива” Бузова – “Прикарпаття-ЗСУ”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У неділю, 5 листопада, на стадіоні “Ювілейний” у Бучі відбудеться поєдинок 15-го туру групи “А”. Івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ” зіграє з дебютантом Першої ліги – бузівською “Нивою”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 13:30 на YouTube-каналі ПФЛ.

Безпрограшна серія івано-франківської команди триває вже десять матчів, а дві мінімальні перемоги – домашня над “Буковиною” (2:1) та гостьова над “Хустом” (2:1) – дозволили прикарпатцям вперше у сезоні піднятися на п’яту позицію групи “А”. Чотири поєдинки поспіль не йде без забитого м’яча з футбольного поля Андрій Хома, який з 11-ма голами очолює список кращих голеадорів чемпіонату.

А от бузівська “Нива” після екватору першого етапу дещо скинула оберти, дозволивши обійти себе і вийти на друге місце “Агробізнесу”. Після домашньої перемоги над “Поділлям” (2:1) підопічні Ігоря Жабченка програли тернопільській “Ниві” (0:2) і львівським “Карпатам” (0:1), а минулого тижня у Чернівцях тричі були попереду у рахунку, але задовільнилися лише результативною нічиєю з “Буковиною” – 3:3.

Недільна гра буде лише другою в історії очних протистоянь суперників, які познайомилися між собою цього сезону. У першому колі в Івано-Франківську амбітний дебютант Першої ліги на останніх хвилинах врятувався від першої у сезоні поразки.

У 6-му турі до перерви команди обмінялися забитими м’ячами після навісів з кутових: у середині тайму Книш відкрив рахунок, а Француз ударом головою його зрівняв. Далі на стадіоні “Рух” почалась злива, і на 66-й хвилині Сьомка вивів господарів вперед, однак тепер вже бузівці зуміли зрівняти цифри на табло – знову після кутового Прокопчук також забив головою – 2:2. Як буде цього разу – дізнаємось у неділю…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 15 тур
«Нива» (Бузова) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) 

5 листопада 2023 року. Буча, стадіон “Ювілейний” – 13:30
Арбітр: Д.Осауленко (Полтава). Асистенти арбітра: Н.Цмоканич (Львів), О.Лапицький (Житомир).
4-й арбітр: А.Михайлюк (Житомир). Спостерігач арбітражу: О.Циганков (Тернопіль).


Нива (Бузова) – Прикарпаття. Підопічні Жабченка три тури поспіль не перемагають, тому намагатимуться у домашньому матчі перервати цю серію. Проте, досягнути цього вже у цьому турі буде непросто. Безпрограшна серія “Прикарпаття” у чемпіонаті тримає вже десять ігор: чотири перемоги та шість нічиїх. У шикарній формі наразі перебуває головний бомбардир групи А Андрій Хома, який не збирається зупинятися на досягнутому. Очікуємо на цікаве протистояння, у якому складно комусь віддати перевагу, – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. Франківці провалили старт, здобувши лише одне очко в чотирьох турах. Але потім почалося стрімке сходження нагору: десять поспіль ігор без поразок (+4=6). Натомість у бузовців останнім часом справи погіршилися: три тури поспіль без перемог. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *