“Ведмеді” впевнено перемогли “левів”

Баскетбол

Прикарпаття-Говерла переграла Політехніку-Галичину з рахунком 67:89 в матчі регулярного чемпіонату Суперліги Favbet.

Політехніка-Галичина, яка напередодні відіграла два овертайма в матчі проти Рівного, на гру з Прикарпаття-Говерли вийшла дуже втомленою.

Команда з Івано-Франківська в першій чверті грала свіжіше, агресивніше і з більшою концентрацією, тоді як у львівської команди майже нічого не виходило. Прикарпаття-Говерла за десятихвилинку набрала 33 очки, реалізувавши 12 з 16 двоочкових, не допустила жодної втрати. Плюс один з легіонерів львів’ян Квентін Девіс за перші чотири хвилини заробив 4 фоли, “виключивши” себе з гри.

Отримавши перевагу +17 після першої чверті, Прикарпаття-Говерла знизила темп, гра вирівнялась і другу чверть навіть виграла Політехніку-Галичина.

В другій половині хід гри не змінився – Прикарпаття-Говерла тримала перевагу +20, збиваючи всі намагання львів’ян відігратись, спокійно довівши матч до перемоги.

Кращим гравцем матчу став Ілля Кабацюра, який набрав 20 очок, додавши також 8 підбирань.

Прикарпаття-Говерла здобула п’яту перемогу в чемпіонаті в дев’яти матчах, обійшовши Політехніку-Галичину, у якої залишилось чотири перемоги.

Завтра, 19 листопада, бабл у Рівному завершиться матчем господарів проти Прикарпаття-Говерли.

Політехніка-Галичина — Прикарпаття-Говерла 67:89 (15:33, 18:17, 15:20, 19:19) / статистика матчу

Політехніка-Галичина: Нельсон 16, Квентін Девіс 0, Карпюк 1, Федчук 6, Сафонов 8 – старт; Качанов 4 + 5 підбирань + 6 передач, Ходов 3, Бартоломеєв 6 + 5 підбирань, Крамар 12, Бачурін 8, Станішевський 3 + 8 підбирань

Прикарпаття-Говерла: Кабацюра 20 + 8 підбирань, Старцев 15 + 6 підбирань, Дроздов 5, Лесик 12 + 7 підбирань, Горобченко 5 + 7 передач – старт; М. Тимофійчук 8, А. Тимофійчук 0, Аврахов 2, Музиченко 3, Лонюк 4, Чугунов 9 + 7 підбирань, Жулавський 6

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *