“Політехніка-Галичина” – “Прикарпаття-Говерла” – 67:89. Післямова

Баскетбол

Прикарпаття-Говерла впевнено обіграла Політехніку-Галичину з рахунком 67:89 в матчі регулярного чемпіонату Суперліги Favbet.

Гравці та тренери команд — про матч у Рівному:

Сергій Старцев, захисник Прикарпаття-Говерли

– Це була особлива гра дня нас, західноукраїнське дербі. Особливо налаштовувалися. Були заряджені з самого початку. Нас трохи недооцінюють. Молода команда, немає легіонерів. Всілякі експерти понижують в рейтингу. Була максимальна мотивація і вийшло відповісти. Це була гра двох рівних команд. Не можу казати за суперника. Ми зіграли добре з самого початку, з великою енергією і бажанням. Починаємо готуватися до «Рівного». Вони непогано розпочали сезон. Вчора їм чогось не вистачило, тому вони будуть більш вмотивовані.

Євген Мурзін, головний тренер Прикарпаття-Говерли:

– Перша перемога над «Політехнікою-Галичиною». Ми програли їм останні чотири матчі. Гарний захист був. Це ключ до перемоги. Плюс добре грали в нападі. Готуємося до наступного матчу з «Рівним».

Олександр Бартоломеєв, форвард Політехніки-Галичини:

– Вчора була дуже емоційна важка гра. Нам будо трохи важче зібратися, не так багато часу пройшло. Суперник почав давити з перших секунд. Спочатку вони нас перебігали, потім гра вирівнялась, але перша чверть, а жаль, провальна. Ми мали побороти себе. Кожен мав зібратися. Спорт – така річ, що інколи це важко вдається.

Ярослав Зубрицький, головний тренер Політехніки-Галичини:

– Важка минула гра, два овертайми було. Ми грали без замін, лідери втомилися. Було ясно, що сьогодні буде важко. Будо б легше, якби не провалили першу чверть. Хлопці старалися, але поки лавка повноцінно не може замінити тих, хто грав вчора. Молоді гравці отримали більше часу. Було хвилювання. Але «Говерла» добре зіграла в захисті і нападі, розібрала нас. Їхня гра мені дуже сподобалася.

Федчук трохи менше зіграв. Квентін Дешон отримав травму, нога боліла ще вчора. Він грав мало часу, тому що була проблема з ногою. Поразка болісна. Відчували б себе набагато впевненіше в таблиці, якщо виграли б. Поки що так, будемо працювати.

Розшифровка basket.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *