Петро Шотурма: “Наш загальний та емоційний фон відповідає нашим прагненням і цілям”

Футзал

Універсал НФК “Ураган” Петро Шотурма відповів на декілька питань напередодні 12-го туру Vbet Eкстра-ліги.

– Петре, вітаю! Позаду 11 турів Vbet Екстра-ліги. Як ви вважаєте, команда вже встигла зігратись та яка атмосфера панує у «драконівській» роздягальні?

– Можу сказати, що настрій команди стійкий. Наш загальний та емоційний фон відповідає нашим прагненням і цілям, які поставлені перед нами, а ми своєю силою волі здатні впливати та керувати негативними складовими нашого стану або настрою. Щодо зіграності, то контакт між гравцями вже на високому рівні, і мова не тільки про словесний контакт, але й про мову жестів, коли гравці розуміють одне одного без слів. 

– У звʼязку з повітряною тривогою матч 9 та 10-го туру був перенесений, але це не завадило команді у Києві навести «шороху». По «ураганівськи» команда відзначилась у грі зі «SkyUP», де з рахунком 1:8 здобула перемогу. Чи все вдалось реалізувати, чи ні?

– Так, справді. Ігри були перенесені, та й планована підготовка до матчів і весь режим був трішки змінений. Повинен визнати, ми засумували за іграми й були «голодні» до голів і хороших комбінацій, тим паче паркет дозволяв втілювати все задумане. Отож, все плановане майже вдалось, хоча були деякі проблеми у захисті. 

– Як налаштовуєте себе на гру з Авророю? У першому турі матч завершився поразкою «Урагану» та це єдиний ваш програш за всі зіграні тури. Чи відрізняються тренування перед даною грою та який настрій панує в команді? 

– На мою думку, «Aurora-Clust», як дебютант Vbet Екстра-ліги, справді показує хороший результат в турнірній таблиці. Це мало кому вдається у свій перший рік одразу ж на високому рівні йти в лідерах чемпіонату. Щодо нашої єдиної поразки, то хочу побажати нам, щоб вона так і залишилась єдиною, принаймні до кінця другого кола. Варто додати, що підготовка до матчу змінена. Наші тренування відбуваються з підвищеною функціональною, фізичною і психологічною роботою. Для нас ця гра по настрою буде стальна, ми готові до боротьби, так само як і до швидкостей, які ми покажемо команді суперника. 

– Які очікування від суботньої гри? 

– Суботня гра – це, перш за все, свято для кожного спортсмена. Це емоційні моменти, сумні або ж радісні. Наша мета на дану гру – змінити цифру 0 в програшних матчах суперника. 

– На вашому рахунку 4 забиті мʼячі та 7 гольових передач. Це дуже хороший показник. Як себе налаштовуєте та яка ваша особиста мотивація? 

– Насправді дуже цьому радий. Коли робиш те, що любиш, то інакше бути й не може. Кожен з нас працює над тим, щоб вкладатись на повну у свою улюблену справу. Відповідно, кожен реалізований гол та гольова передача – це віддача усіх компонентів, що з’єднані між собою. Особисто мене мотивують мої донечки, і це неймовірно заряджає на реалізацію голу або гольової передачі у кожній зіграній грі.

– Який з 9 матчів саме для вас запамʼятався найбільше та чим? 

– Найбільше запам’ятався матч у Хмельницькому, де при повній нашій перевазі, при переможному рахунку 2:0, команда суперника створила один момент за 17 хвилин. А опісля гри ми отримали такі баталії, з якими я не зустрічався за всю свою кар’єру.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *