ФАПФ U-17: підсумки першої частини сезону 2023/24

Футбол

Підсумки першого кола сезону 2023/2024 продовжуємо результатами виступів підопічних Андрія Кукурудза – гравців ФАПФ U-17.

Після довготривалої підготовки гравці ФАПФ U-17 стартували у чемпіонаті обʼєднаної Вищої ліги ДЮФЛУ. Боротьбу за очки змагань «зелено-жовті» розпочали всередині вересня, з домашнього поєдинку. Загалом на їхньому рахунку 11 матчів. Франківці здобули 2 перемоги, 1 поєдинок зіграли в нічию та зазнали 8 поразок.

«Перша половина сезону видалась для нас не дуже вдалою, вважаю результат негативним. Проте, у деяких матчах по самій будові та змісту гри, команда виглядала досить непогано, але у нас ще дуже багато роботи попереду. Наша команда сповідує гру через коротку та середню передачі, стараємось грати та навчатися сучасному змістовному футболу, проте наша майстерність та наш клас, поки що, нам не дають результату, але ми не опускаємо голову і рухаємось далі у тому векторі, який вибрали.

Одним з найзнаковіших матчів стала виїзна гра проти команди «Мункач» (Мукачево). У ній, після мега-розгромної поразки від «Руху», ми зуміли продемонструвати характер та свої найкращі якості і у результаті здобули перемогу. У чемпіонаті досить сильний рівень суперників, абсолютно всі команди демонструють хороший рівень футболу. Виокремлювати з гравців нікого не буду, але звичайно, граючи з хорошими суперниками, наші гравці прогресують. Вони з кожною грою стають все міцнішими та покращують свої футбольні якості, проте, повторюсь – в нас дуже багато ще роботи попереду.

На початку лютого плануємо відбір. Звичайно хотілось б підсилитися якісними гравцями, також хочемо провести хорошу та якісну підготовку до сезону, адже це останні півроку в ДЮФЛУ для наших хлопців, який визначає їхні подальші успіхи вже у дорослому футболі. Бажаю нам побільше перемог у весняній частині чемпіонату та чекаємо найголовнішої перемоги нашої України», – підсумував Андрій Кукурудз.

ФАПФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *