Історичний рейтинг БК «Говерла»: Аврахов піднявся у ТОП-8 за кількістю матчів

Баскетбол

«Прикарпаття-Говерла-КФВ» відіграв черговий бабл Суперліги у Львові. Нашими суперниками були команди з Одеси, Львова та Рівного.

Пресслужба клуб продовжує підрахунок матчів та очок в історичному рейтингу всіх часів клубу (2002-2024). Що змінилося?

МАТЧІ

Сергій Аврахов нарешті обійшов Дмитра Шиманського та піднявся на восьме місце за кількістю матчі у складі «Говерли». Тепер на рахунку захисника – 180 проведених ігор. Наступна його ціль цього сезону – Андрій Калашніков, в якого 187 матчів.

Степан Лесик зрівнявся за кількістю матчів з кращим бомбардиром «Говерли» першої половини 00-х років Сергієм Дадикіним – в обох по 158 матчі та 12-та позиція. До слова, на одну гру більше (159) в Арсена Тимофійчука, який не брав участь у львівському баблі.

Артем Музиченко провів усі три гри у Львові, чим покращив свої позиції в рейтингу. Тепер у форварда 69 зіграних матчів за «Говерлу», так само, як і в іменитих легіонерів Кевіна Тіггса, Авараса Кяушаса та Тревіса Піттерсона.

ОЧКИ

Аврахов продовжує погоню за Патріком Спарксом у суперечці скорерів. Перед черкаським баблом у Сергія 1366 набраних за «Говерлу» очок та дев’яте місце. Відстань до американського розігруючого складає 84 пункти.

Завдяки результативній грі Степан Лесик піднявся в історичному рейтингу бомбардирів. Зараз на його рахунку 1181 очко, відтак бігмен обійшов американця Данте Свонсона (1169 очок) і посідає 14-те місце.

Нинішній капітан «Говерли» Сергій Старцев стрімко наближається до ТОП-15 кращих бомбардирів усіх часів. Наразі у захисника 1090 очок, що на 10 менше аніж у центрового 00-х Олега Степового.

БК “Прикарпаття-Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *