Контрольний матч. “Прикарпаття-ЗСУ” – “Дністер” – 1:0

Футбол

3 лютого івано-франківська команда провела свій перший спаринг під час зимового міжсезоння. Суперником “Прикарпаття” був учасник Кубку України серед аматорів, бронзовий призер вищої ліги чемпіонату Тернопільщини – “Дністер” із Заліщиків.

Контрольна гра  відбулася на штучному полі “Хет-трик Арени” і двічі переривалася через повітряні тривоги. Господарі створили чимало небезпечних моментів, але лише один з них зуміли втілити у забитий мʼяч. 

На 26-й хвилині Максим Соловйов вдало зіграв на добиванні і відкрив рахунок – 1:0. Наприкінці другого тайму  найкращий бомбардир Першої ліги Андрій Хома міг подвоїти перевагу “Прикарпаття”, однак його удар з 11-метрової позначки прийшовся у стійку воріт суперника.

Контрольний матч
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Дністер» (Заліщики) – 1:0 (1:0)
Гол: Соловйов (26)

Прикарпаття (1 тайм): Бобинець – Болденков, Швець, Француз, Радульський, Соловйов, Геник, Сьомка, Бучакчийський, Барчук + 1 гнп.
Прикарпаття (2 тайм): Герич – Радульський, Демків, Титов, Романов, Дмитрук, Рудюк, Хома + 4 гнп.
На 87-й хвилині Хома не реалізував пенальті (стійка).

Наступного тижня “зелено-жовті” вирушать на Закарпаття на другий збір, впродовж якого зіграють ще два спаринги – з першоліговими “Хустом” (10 лютого) та “Агробізнесом” (17 лютого).

МФК “Прикарпаття”

1 thought on “Контрольний матч. “Прикарпаття-ЗСУ” – “Дністер” – 1:0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *