“Прикарпаття-Говерла” втретє цього сезону поступилась “Запоріжжю”

Баскетбол

Другий ігровий день бабла у Рівному продовжили Прикарпаття-Говерла та Запоріжжя. Напередодні команди поступилися у своїх поєдинках, при цьому Запоріжжя мало бiльш складний матч. На поновлення перед сьогоднішнім матчем у команди Валерія Плеханова було на кілька годин менше, ніж у суперника. Проте Запоріжжя підтвердило свій високий клас і з рахунком 68:55 здобуло 13-ту перемогу в першості.

Натомiсть, у стартовій чверті в рахунку здебільшого вів клуб із Івано-Франківська. Ще в першій п’ятихвилинці гандикап підопічних Євгена Мурзіна досяг 7 пунктів (11:4), проте розвинути цю перевагу їм не вдалося. Чверть взагалі вийшла малорезультативною (18:15 на користь Говерли), проте при цьому обидві команди успішно атакували кошик суперника з-за периметра (по 2 успішні спроби з 3-х).

Дебют другої чверті пройшов під знаком повної переваги Запоріжжя: ривок 14:2 підопічних Валерія Плеханова у першій п’ятихвилинці чверті за 5 втрат суперника у цей ігровий відрізок.
За хвилину до великої перерви гандикап підопічних Валерія Плеханова вперше у матчі досяг двозначної позначки (35:24). На відпочинок запорожці пішли у статусі явного претендента на перемогу.

Чверть N3 номінальні гості також розпочали дуже впевнено. Вони перевершували Прикарпаття-Говерлу за кидками з гри, особливо з-за периметра, і впевненіше вели боротьбу на щитах. Як наслідок – перевага Запоріжжя на 26-й хвилині обчислювалася вже 17 пунктами (50:33).

Перед останньою перервою підопічні Євгена Мурзіна трохи скоротили своє відставання, однак у заключному 10-хвилинному відрізку суперник повернувся на “+17” для себе та спокійно довів матч до перемоги.

У складі переможців 18 очок набрав Вiталiй Биков, на одно менше – Максим Нiкiтiн.

У Прикарпаття-Говерли по 12 очок набрали Iлля Чугунов та Сергiй Старцев.

Суперліга. Регулярний чемпіонат
Рівне, ДЮСШ-4
Прикарпаття-Говерла — Запоріжжя 55:68 (18:15, 8:20, 14:17, 15:16/ статистика матчу 

Прикарпаття-Говерла: Чугунов 12 + 5 пiдбирань, Старцев 12 + 7 пiдбирань + 5 передач – 4 втрати, Кабацюра 8, Горобченко 6, Лесик 4 + 7 підбирань, – старт; Аврахов 5, Жулавський 4, А. Тимофійчук 2, Лонюк 2, Музиченко 0. 

Запоріжжя: Биков 18, Нікітін 17 + 7 підбирань, Холод 7, Буц 2, Сізов 0 + 7 підбирань + 6 передач – 3 втрати – старт; Морозов 9, Дмитренко 6, Кабанов 4, Величко 3, Покоєнко 2. 

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *