“Благо-Юність” розписала мирову з першоліговою “Нивою” (+ ВІДЕО)

Футбол

Лідер Чемпіонату області провів другий спаринг зимового міжсезоння.

Суперником команди Василя Малика став представник Першої ліги тернопільська “Нива”, яка навесні змагатиметься у групі “Вибування”. Матч відбувся на штучному полі стадіону “Сокіл” у Львові. Вже вдебюті поєдинку тернополяни відкрили рахунок зусиллями Козака – 1:0. Як не намагались гості результативно відповісти, та цього зробити в першому таймі так і не вдалось.

Після відпочинку краще у гру знову увійшли господарі – Климак подвоїв перевагу “Ниви”. Та в середині тайму “королі” зуміли відновити статус-кво. Спочатку Зубар завершив зразкову комбінацію гостей, а за сім хвилин Сущак реалізував пенальті – 2:2. Були нагоди у “Благо-Юності” для того, щоб вирвати перемогу. та не судилось – “зимовий” чемпіон Івано-Франківщини розписав нічию з клубом Першої ліги.

“Нива” Тернопіль – “Благо-Юність” Верхня/Івано-Франківськ – 2:2 (1:0)
Голи:
Козак (5), Климак (51) – Зубар (67), Сущак (73, пен)
“Благо-Юність” (стартовий склад): Герич (в), Багдай, Ємельянов, Гусак, Лаврук, Федорів, Богач, Майовецький, Мізерник, Сущак, Гнатів. На заміну виходили: Федишин, Поручинський, Бичків, Оленич, Зубар, гравець на перегляді.

Відеоогляд матчу:


Наступний поєдинок “Благо-Юність” зіграє вже у неділю, 18-го лютого. На стадіоні ім. Б. Маркевича у Винниках підопічні Василя Малика у рамках Меморіалу пам’яті Юста зіграють з львівською “Покровою” U-19. Матч розпочнеться об 11:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *