Офіційно: Олег Матушевський став “вільним агентом”

Футбол

У складі МФК “Прикарпаття” відбулася чергова кадрова зміна. В останній день зими за обопільною згодою сторін припинено співпрацю з 29-річним захисником Олегом Матушевським. Цей футболіст залишає івано-франківську команду в якості “вільного агента”.

Олег Матушевський (19.02.1995) народився у Львові. Вихованець місцевої СДЮСШОР “Карпати”, за яку виступав у чемпіонатах ДЮФЛУ. Перший професіональний клуб – “Чорноморець” (Одеса), за який відіграв три сезони у чемпіонаті U-19 і першості дублерів.  

У чемпіонатах під егідою ПФЛ цей захисник захищав кольори друголігових ФК “Львів”, ФК “Калуш” і “Карпати Галич”. Також иступав за аматорські команди – львівську “Погонь”, ФК “Самбір”, “Нива” (Теребовля). 

У липні 2021-го Матушевський став гравцем “Прикарпаття”. За неповні три сезони зіграв 45 матчів у футболці івано-франківської команди (1 гол, 7 попереджень). У поточному сезоні 2023/24 взяв участь у семи поєдинках, провівши на футбольному полі 478 хвилин.

Керівництво МФК “Прикарпаття”, тренерський штаб, партнери по команді та вболівальники вдячні Олегу Матушевському за співпрацю, тож бажають міцного здоров’я, спортивного довголіття та успіхів у подальшій футбольній кар’єрі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *