Михайло ХРОМЕЙ: “Сподіваюся, що вдала гра за “Карпати” допоможе мені потрапити до “молодіжки”

Пряма мова Футбол

20-річний хавбек прокоментував свій перехід до табору “зелено-білих”.

“Мені приємно стати частиною “Карпат”, – каже Михайло. – Команда ставить собі за мету вийти до Прем’єр-ліги і я хочу допомогти їй на цьому шляху. Мене добре прийняли у колективі, багатьох хлопців я знав раніше. Крім того, я грав у “Маріуполі” під керівництвом Остапа Маркевича, тож радий, що зможу знову з ним попрацювати”.

Саме нинішній старший тренер “Карпат” дозволив Хромею дебютувати в УПЛ у 17-річному віці. І сталося це у Львові. “Чудово пригадую той поєдинок на “Арені Львів”. Я вийшов наприкінці зустрічі, сильно хвилювався і навіть трохи задихнувся, коли з’явився на полі”, – з усмішкою згадує Михайло.

Новачок каже, що грою за “Карпати” також хоче звернути увагу нового тренерського штабу молодіжної збірної України: “Раніше я викликався до юнацької збірної, а зараз хочу потрапити до “молодіжки”. Сподіваюся, що вдала гра за “Карпати” допоможе мені у цьому”.

Нагадаємо, “деви” та донецький “Шахтар” уклали орендну угоду, згідно з якою 20-річний хавбек виступатиме за “Карпати” до кінця сезону. Хромей обрав 21-й номер.

ФК Карпати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *