Андрій Андрейчук: “Можна було забити ще більше”

Футбол

У рамках 2-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги (група “Вибування”) “Буковина” вдома переграла “Чернігів-ШВСМ” (4:0).

Свій перший дубль у Першій лізі оформив форвард «жовто-чорних» Андрій Андрейчук. При цьому другий гол Андрія, забитий ним на 80-й хвилині, став 500-м голом поточного чемпіонату.

“Вважаю, що підсумковий рахунок говорить сам за себе. У цьому матчі перевага була повністю на нашому боці. У дебюті матчу у суперника стався автогол, потім чернігівці залишилися у меншості. Після того вилучення ми повністю взяли м’яч під свій контроль, а у другому таймі довели гру до переможного завершення. Звичайно ж, можна було забити ще більше – тож працюватимемо над реалізацією. Головне – взяли три очки, і це головне!

Знадобилося трохи часу, щоб розбігатися, але так, сьогодні було трохи легше, ніж у попередній грі з «Діназом». Добре, що після того як вийшов на поле, хлопці пiдтримали мене.

І Ігор Солдат, і Макс Лопирьонок віддали супер-передачі! За такими моментами одразу видно, що хлопці пограли на високому рівні у Прем’єр-лізі. Взагалі, дякую всім партнерам по команді, що грають на мене!” – сказав прикарпатський форвард після матчу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *