Троє прикарпатських футболістів у збірній 2-го туру Першої ліги

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну стартового туру другого етапу Першої ліги сезону 2023/24.

Приємно, що до числа найкращих увійшли одразу троє прикарпатських футболістів. Це Максим Куліш з хмельницького “Поділля” та Тарас Саків з львівських “Карпат”, які потрапили до символічної збірної, а також Андрій Андрейчук, якого визнано героєм 2-го туру.

Воротар – Ігор Варцаба (СК Полтава)
Правий захисник – Ернест Астахов (Лівий берег)
Центральний захисник – Максим Лопирьонок (Буковина)
Центральний захисник – Андрій Якимів (Лівий берег)

Лівий захисник – Тарас Саків (Карпати)

Лівий фланг львів’ян у складі Саків-Костенко досить ефективно відіграв проти Вікторії. Саме з ауту Тараса на Яна почалася єдина в матчі результативна атака, яку Костенко завершив влучним ударом на 6-й хвилині після сольного проходу. Сам Саків неодноразово підключався в затяжні атаки з загостренням. Двічі пробивав по воротах, причому його штрафний мав усі шанси стати найкрасивішим голом туру. У важкій конкуренції за місце лівого захисника Тарас показав свої вагомі переваги.

Центральний півзахисник – Максим Багачанський (Металіст)

Правий півзахисник – Максим Куліш (Поділля)
Навіть товариші по академії Динамо, інших клубів УПЛ, говорять про Куліша – «цей мав грати на вищому рівні, хороші задатки та талант не реалізовані». Важко повірити, проте в свої 25 років цей здібний вінгер ще не мав голів на дорослому професіональному рівні. Ну, що ж – прибувши в Поділля з Лівого берега, Максим видав справжній бенефіс. Поступаючись Кременю, хмельничани здобули вдома вольову перемогу – другий м’яч було забито, коли після прострілу Куліша м’яч відскочив до Боженара, а третій гол відбувся після сольних дій самого Максима. Після пасу Веремієнка він просунувся вперед і забив красивим ударом з правої ноги.

Атакувальний півзахисник – Станіслав Мораренко (Діназ)
Лівий півзахисник – Владислав Чабан (ФК Хуст)
Нападник – Ілля Зубков (ФСК Маріуполь)
Нападник – Данило Гончарук (Буковина)

ГЕРОЙ ТУРУ – АНДРІЙ АНДРЕЙЧУК (БУКОВИНА)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *