ФК “Надвірна” – переможець 10-го ювілейного Кубка пам’яті Героїв Небесної Сотні

Футбол

Традиційні змагання завершено.

В селі Пнів відбувся фінальний матч 10-го ювілейного Кубка з футболу Надвірнянського району пам’яті Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих за волю та Незалежність України.

18 футбольних колективів Надвірнянського району змагались за Кубок з футболу Надвірнянского району пам’яті Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих за волю та Незалежність України. За результатами матчів двох попередніх етапів в групах, в фінал Кубка пробились ФК «Горгани» та ФК «Надвірна».

За результатами зіграного матчу, з рахунком 4:0, володарем трофею стала футбольна команда «Надвірна».

По завершенні фінального матчу відбулось урочисте нагородження яке проводили: голова Надвірнянської районної асоціації футболу Руслан Нестерук, голова Пасічнянської сільської ради Андрій Гунда та голова Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович.

Подякою НРАФ «За арбітраж в щорічному весняному Кубку з футболу Надвірнянского району присвяченого пам’яті Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих за волю та Незалежність України» нагородили суддів турніру Василя Струка, Андрія Дитка, Юрія Гнатюка. Статуетки кращих футболістів Кубка отримали футболісти Василь Хмельовський (ФК «Горгани») та Олег Дисько (ФК «Надвірна»). Команди-фіналісти нагороджені Подяками НРАФ «За участь в щорічному весняному Кубку з футболу Надвірнянского району присвяченого пам’яті Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих за волю та Незалежність України» та пам’ятними Медалями. ФК «Горгани» (Зелена) також отримав з рук Руслана Нестерука пам’ятну відзнаку фіналіста цьорічного Кубка, а ФК « Надвірна» нагороджений Кубком переможця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *