Наші профі. Закордон: “Дебрецен” продовжує боротьбу за медалі

Футбол

Огляд вихідних для наших футболістів закордоном.

Чемпіонат Угорщини. 27 тур
ФК “Дебрецен”
 – “МТК” (Будапешт) – 1:2
Олександр Романчук (Д) залишився на лаві для запасних.

Захисник Олександр Романчук знову опинився у запасі угорського “Дебрецена”. “Локі” без участі нашого земляка вдома поступились будапештському “МТК” – 1:2. За підсумками ігрових вихідних “Дебрецен” ділить п’яту-шосту сходинки разом з тим-таки “МТК”, а відставання від “Фехервара”, що йде третім, складає всього сім очок.

Чемпіонат Кіпру. Дивізіон 2, група 2. 11 тур
“Ксілотімбу 2006”
 – “Ахіронас-Онісілос” (Сотіра/Ліопетрі) – 2:4
Ігор Худоб’як (К2006) вийшов у стартовому складі і був замінений на 47-ій хвилині.

Доволі кепські справи у кіпрського “Ксілотімбу 2006”, честь якого захищає Ігор Худоб’як. Ще б пак, адже серія без перемог команди Худіка складає вже вісім матчів, а поразка від “Ахіронаса-Онісілоса” стала третьою поспіль у групі 2. Наразі “Ксілотімбу” перебуває у зоні вильоту і відставання від “рятівного” 13-го місця, яке дасть змогу зберегти прописку у другому за силою дивізіоні кіпрського футболу, складає сім залікових пунктів.

Чемпіонат Литви. Дивізіон 1. 5 тур
“Невежіс” Кедайняй
 – ФК “Шяуляй Б” – 1:0
Арсен Слободян (Н) залишився на лаві для запасних. Назарій Гаврилюк (Н) не потрапив до заявки на матч.

Хороший хід в новому сезоні першого дивізіону Чемпіонату Литви набрав “Невежіс”. У 5-му турі змагань клуб з Кедайняй вдома здолав дубль “Шяуляя” – 1:0. Арсен Слободян за грою спостерігав з лави для запасних, тоді як Назарій Гаврилюк не потрапив до заявки на гру. Після 5-го туру “Невежіс” ділить першу-другу сходинку разом з вільнюським “Рітеряєм” – в обох команд по 12 залікових пунктів.

Чемпіонат Польщі. І ліга. 26 тур
“Сталь” Жешув 
– “Зніч” Прушкув – 2:0
Арсен Гросу (С) увішов у гру на 76-ій хвилині.

22-річний Арсен Гросу продовжує “стукати” до основного складу жешувської “Сталі”. Восени півзахисник захищав кольори дублю “сталеварів” у п’ятій лізі польського футболу, а вже в лютому був помічений тренерським штабом “основи” та заявлений за головну команду клубу. У переможній грі проти “Зніча” (2:0) уродженець Коломийщини вступив у гру наприкінці другого тайму і ця поява стала третьою для нашого земляка у І лізі Польщі. За підсумками 26-го туру “Сталь” зробила чотири кроки вгору і зараз посідає одинадцяту сходинку турнірної таблиці.

Чемпіонат Угорщини. ІІІ дивізіон, група “Північно-східна”. 23 тур
ФК “Дебрецен ІІ”
 – ФК “Шалготар’ян” – 2:3
Ернест Романчук (Д) відіграв весь матч і в доданий арбітром до другого тайму час отримав попередження.

Доволі несподіваної поразки у третьому дивізіоні угорського футболу зазнав дубль “Дебрецена”. На вихідних команда Ернеста Романчука вдома поступилась одному з аутсайдерів сезону “Шалготар’яну” – 2:3. Романчук-молодший традиційно відіграв весь матч і наприкінці гри отримав попередження. “Дебрецен ІІ” попри поразку залишився на четвертому місці групи “Північно-східна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *