Василь Цюцюра та Артем Сьомка – у символічній збірній 5-го туру другого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. Приємно, що після домашньої перемоги над “Полтавою” (3:1) до числа найкращих гравців 5-го туру другого етапу чемпіонату потрапили одразу два футболісти “Прикарпаття-ЗСУ” – атакуючий півзахисник Василь Цюцюра (вдруге поспіль), в активі якого гол + асист у цій грі, і лівий хавбек Артем Сьомка, який вперше увійшов до одинадцятки кращих.

Окрім цього, ще два прикарпатці – захисник Сергій Швець і нападник Олег Кос – були визнані найкращими гравцями за амплуа у Групі “Чемпіонська”. До символічної збірної за версією сайту Footboom вперше у сезоні потрапив 30-річний капітан івано-франківської команди Василь Цюцюра.

Лівий захисник – Артем Сьомка (Прикарпаття)
Це далеко не найсильніший тур для лівих оборонців, проте відзначимо івано-франківського вінгбека (так тепер модно називати амплуа, яке раніше називали латераль або лінійний, проте в сучасного вінгбека дещо інша амплітуда дій і значно вище залучення в атакувальні дії своєї команди, ефективний обмін зони з півзахисниками та схвалення власної ініціативи). Сьомка, хоча ще від початку матчу «висів» на картці, виконав великий обсяг робіт, не уникав боротьби й був активним учасником низки гострих атак. Зокрема, після його передач могли забивати Хома та Букайкчийський.

Атакувальний півзахисник – Василь Цюцюра (Прикарпаття)
Цюцюра проти полтавців видав один із найкращих своїх матчів у Першій лізі. Ще до перерви активний футболіст завершував одну з найнебезпечніших атак прикарпатців, а після перерви спочатку вистелив гольову передачу на Коса після прекрасних індивідуальних дій, а потім особисто замкнув головою флангову подачу свіжого джокера Шинкаренка. Загалом, тричі пробивав по воротах СК Полтава Василь – і в усіх трьох випадках був дуже близьким до успіху, –  – зазначає Sport Arena.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *