Наші профі. ПФЛ: “Карпати” зазнали першої поразки

Футбол

Огляд виступів прикарпатських профі

Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 5 тур
“Карпати” (Львів)
 – “Інгулець” (Петрове) – 1:2
Михайло Хромей (К) залишився на лаві для запасних. Тарас Саків (К) не потрапив до заявки на матч.

Львівські “Карпати” в центральному матчі 5-го туру групи “Чемпіонська” вдома поступились “Інгульцю” – 1:2. Обидва наші земляки участі у поразці не брали – Михайло Хромей спостерігав за грою з лави для запасних, тоді як Тарас Саків пропускав звітну гру через перебір попереджень. Попри поразку “зелено-білі” продовжують перебувати на вершині таблиці, втім, перевага над петрівцями скоротилась до п’яти пунктів.

“Агробізнес” (Волочиськ) – ФСК “Маріуполь” – 1:1
Микола Квасний (А) вийшов у стартовому складі і був замінений на 82-ій хвилині. Роман Кузьмин (А) вийшов у стартовому складі і був замінений на 72-ій хвилині. Дмитро Шостак (А) залишився на лаві для запасних.

“Агробізнес” у звітному турі поділив очки з “Маріуполем” – 1:1. У складі господарів Микола Квасний та Роман Кузьмин вийшли з перших хвилин, тоді як Дмитро Шостак залишився на лаві для запасних. Волочисці за підсумками туру ділять шосту-сьому сходинки разом з СК “Полтава”.

Перша ліга. Група “Вибування”. 5 тур
“Металург” (Запоріжжя) – “Буковина” (Чернівці) – 0:5
Андрій Андрейчук (Б) вийшов у стартовому складі і був замінений на 81-ій хвилині.

Чернівецька “Буковина” на вихідних святкувала одну з найбільших перемог у власній історії – з рахунком 5:0 буковинці здолали “Металург”. Нападник Андрій Андрейчук вийшов зі старту переможного матчу. Чернівчани продовжують лідирувати у групі “Вибування” – наразі команда йде на першій сходинці з триочковим відривом від найближчого переслідувача.

“Діназ” (Вишгород) – ФК “Хуст” – 1:0
Владислав Марій (Х) не потрапив до заявки на матч.

Півзахисник Владислав Марій все ще очікує свого шансу дебютувати у Першій лізі. “Містяни” у звітному турі без участі нашого земляка поступилися “Діназу” – 0:1. “Хуст” після 5-го туру зберіг за собою п’яте місце групи.

“Гірник-Спорт” (Горішні Плавні) – “Поділля” (Хмельницький) – 1:1
Іван Оробець (П)
 відіграв весь матч. Максим Куліш (П) вийшов у стартовому складі і був замінений на 72-ій хвилині.

Хмельницьке “Поділля” розписало мирову з “Гірником-Спортом” – 1:1. У складі гостей Іван Оробець та Максим Куліш вийшли в “основі”. Подоляни наразі перебувають на другому місці, відпустивши лідера “Буковину” вже на три очки.

ФК “Чернігів-ШВСМ” (Чернігів) – “Металіст” (Харків) – 2:1
Віталій Федорів (М) залишився на лаві для запасних.

Несподіваної поразки в боротьбі за збереження прописки в лізі зазнав “Металіст”. Харків’яни без участі Віталія Федоріва в гостях поступились “Чернігову-ШВСМ” – 1:2. “Металіст” посідає шосту сходинку таблиці, маючи перевагу над командами із зони плей-аут у скромних два пункти.

“Кремінь” (Кременчук) – “Нива” (Тернопіль) – 0:0
Віталій Жупанський (Н) 
не потрапив до заявки на матч.

Голкіпер Віталій Жупанський й надалі не потрапляє до “основи” тернопільської “Ниви”. У “сухому” матчі з “Кременем” наш страж воріт опинився поза заявкою гостей. “Нива” після 5-го туру розташувалась на третій позиції групи “Вибування”.

Друга ліга. 25 тур
ПФК “Звягель” – “Карпати-2” (Львів) – 2:0
Віталій Катрич (К-2) відіграв весь матч. Богдан Оринчак (З)Дмитро Рожко (К-2) та Володимир Савчин (К-2) залишилися на лаві для запасних.

Лише один з чотирьох наших земляків взяв участь у матчі “Звягеля” та дублерів “Карпат” – 2:0. У гостей традиційно всі 90 хвилин відіграв захисник Віталій Катрич. “Містяни” продовжують тримати марку лідера – за підсумками туру підопічні Юрія Вірта разом з “ЮКСА” очолюють турнірні перегони Другої ліги.

“ЮКСА” (Тарасівка) – “Рух-2” (Львів) – 4:0
Денис Хмельовський (Р-2) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

Дублери “Руху” на вихідних не змогли нічого протиставити лідеру чемпіонату “ЮКСА” – 0:4. У складі “жовто-чорних” Денис Хмельовський відіграв один тайм. “Рух-2” ділить восьму-дев’яту позиції разом з вінницькою “Нивою” – в обох колективів по 26 очок.

“Чайка” (Петропавлівська Борщагівка) – “Скала 1911” (Стрий) – 2:0
Іван Пастух (С1911) відіграв весь матч. Андрій Боднарук (С1911) не потрапив до заявки на матч.

Матч за шість очок програла “Скала 1911” – команда Михайла Басараба в гостях зазнала поразки від “Чайки” (0:2). Оборонець Іван Пастух відіграв повний матч, тоді як Андрій Боднарук опинився поза заявкою. “Скала” наразі посідає шосту сходинку і випереджає найближчих переслідувачів з “Кудрівки” за додатковими показниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *