Дмитро Федик – у символічній збірній квітня у словацькій Екстралізі

Футзал

Український легіонер словацького «Левіце» Дмитро Федик увійшов до топ-п’ятірки найкращих гравців чемпіонату Словаччини серед команд Екстраліги за підсумками квітня. 

Зазначимо, що у квітні «Левіце» у чвертьфінальній серії плей-оф чемпіонату Словаччини здолав «Нове Замки» (рахунок у серії – 2:1), а у півфінальній серії поступився «Подпор Похиб» (рахунок у серії – 1:2). В усіх цих матчах українське тріо «Левіце» Федик – Дроздов – Власович було на провідних ролях у складі «левів», але їх зусиль, на жаль, не вистачило для виходу команди з Левіце до фінальної серії, яка вже стартувала (чинний чемпіон Словаччини, «МІМЕЛ Лученець», у першому поєдинку обіграв «Подпор Похиб» з рахунком 5:3. – А. Т.) не вистачило. У підсумку. «Левіце» посів третє місце у словацькій Екстралізі.

Нагадаємо, що у сезоні 2023/2024 р. р. кольори «Левіце» захищали троє гравців з України: Дмитро ФедикІван Дроздов та Валерій Власович. У складі «Левіце» вони стали бронзовими призерами Кубку Словаччини та півфіналістами чемпіонату Словаччини. До того ж, Федик став одним з трьох найкращих бомбардирів «Левіце» у цьому сезоні, забивши сімнадцять голів (стільки ж – у його одноклубників Томаша Бєліка та Вріама Ракіци. – А. Т.). 

Також нагадаємо, що Дмитро Федик та Іван Дроздов грають за «Левіце» на правах оренди, а права на цих двох гравців належать івано-франківському «Урагану».

5х5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *