Трійка найцікавіших спортивних слотів

Інші

Головною перевагою такого жанру азартних розваг як слоти є їх жанрове розмаїття, що дозволяє задовольнити буквально будь-чиї інтереси. Звичайно ж, велика кількість шанувальників азарту є прихильниками і спортивних подій, тож провайдери ніяк не могли пропустити таку численну категорію.

Bicicleta від Yggdrasil 

Звичайно, що найбільша кількість азартних ігор про спорт присвячена футболу, а Bicicleta є лише одним з таких прикладів. Це досить простий відео слот на футбольну тематику, який налічує всі необхідні атрибути сучасного ігрового автомата – безкоштовні обертання, універсальні символи, які набувають особливих функцій під час бонусної гри. Частину ігрових символів у Bicicleta складають зображення футболістів, проте не справжніх. До речі, саме вони у додатковій грі можуть займати фіксовані місця на полі, примножуючи виграш. Загалом слоти від провайдера Yggdrasil мають чималу популярність серед українських гравців, тож представлені і у казино Супер Гра.

Lucky Punch від Onlyplay

Якщо Bicicleta є доволі класичним слотом зі звичною механікою, то у Lucky Punch розробники продемонстрували дійсно оригінальний підхід. Цей слот присвячено боксу, проте автори не обмежилися лише тематичними зображеннями:

  • Гра містить систему раундів;
  • Умовну шкалу здоровʼя двох боксерів;
  • Ігровий барабан лише один барабан, тож у разі вдалої комбінації гравець завдає удару супернику, якщо ж ні – пропускає.

Попри нестандартний ігровий процес у Lucky Punch так само передбачена бонусна гра та раунд з фріспінами.

Golf Club від Triple PG

Шанувальникам більш спокійного спорту має сподобатись слот про гольф від менш популярної студії Triple PG. На відміну від вищезгаданих проєктів, Golf Club може здивувати своєю реалістичною графікою та повною відмовою від нейтральних ігрових символів – тут абсолютно все присвячено гольфу. Якщо ж вдаватися в подробиці, то це звичний багатьом слот з ігровим полем у форматі 5х3, де передбачено 15 ліній виплат. Можливість виграти джекпот відсутня, проте на різноманітні бонуси довго чекати не доведеться. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *