Наші профі. Закордон: невдале завершення сезону в Угорщині

Футбол

Клуб Романчуків завершив сезон в Угорщині на мінорній ноті, “Марсель” Катерини Боклач зберігає шанси на підвищення у класі і друга поспіль перемога жешувської “Сталі “Арсена Гросу – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Угорщини. 33 тур
“Академія Пушкаша” Фельчут – ФК “Дебрецен” – 4:1
Олександр Романчук (Д) відіграв весь матч. Ернест Романчук (Д) залишився на лаві для запасних.

ФК “Дебрецен” в заключному турі Чемпіонату Угорщини зазнав розгромної поразки. “Локі” в гостях не змогли нічого протиставити “Академії Пушкаша” – 1:4. Захисник Олександр Романчук відіграв весь матч у складі гостей, тоді як молодший брат оборонця Ернест вперше в сезоні потрапив до заявки основного складу “Дебрецена”, втім, на полі так і не з’явився. Містяни до останнього боролись за медалі, та кілька осічок на фініші змусили гравців задовільнитись всього лиш п’ятою позицією в сезоні 2023/24.

Чемпіонат Литви. Дивізіон 1. 10 тур
“Бабрунгас” Плунге – “Невежіс” Кедайняй – 1:1
Арсен Слободян (Н) увійшов у гру на 66-ій хвилині. Назарій Гаврилюк (Н) не потарпив до заявки на матч.

Третю (!) поспіль мирову у І дивізіоні Чемпіонату Литви розписав “Невежіс”. Цього разу клуб з Невежіса в гостях поділив очки з “Бабрунгасом” – 1:1. З двох наших земляків участь у матчі взяв лише Арсен Слободян, який увійшов у гру по ходу другого тайму. Попри нічию “Невежіс” за підсумком туру зберіг за собою п’яту сходинку турнірної таблиці.

Чемпіонат Польщі. І ліга. 33 тур
“Ґурнік” Лєнчна – “Сталь” Жешув – 1:3
Арсен Гросу (С) не потрапив до заявки на матч.

Півзахисник Арсен Гросу продовжує заліковувати пошкодження, а його “Сталь” без участі нашого земляка стала автором сенсації, в гостях обігравши “Ґурнік” – 3:1. Завдяки перемозі “сталевари” зрівнялись з “Медзю” і наразі ділять десяту-одинадцяту сходинки І ліги.

Жінки. Чемпіонат Франції. Дивізіон 2. 21 тур
ФК “Ніцца” – ФК “Олімпік Марсель” – 1:1
Катерина Боклач (ОМ) відіграла весь матч.

Французький “Марсель” продовжує боротьбу за підвищення у класі. На вихідних команда Катерини Боклач в гостях зіграла внічию з “Ніццою” – 1:1. Вихованка Городенківської ДЮСШ традиційно провела на полі всі 90 хвилин. Перед заключним туром Дивізіону 2 “Марсель” ділить другу-третю сходинку разом з “Нантом” – в обох колективів по 41 заліковий пункт, але “олімпійки” програють конкуренткам за додатковими показниками. Для того, щоб підвищитись у класі команді потрібно обігрувати “Родез” і сподіватись на осічку прямих конкуренток у заключному турі сезону.

Чемпіонат Угорщини. ІІІ дивізіон, група “Північно-східна”. 29 тур
ФК “Дебрецен ІІ”
 – ФК “Сеньйо” –1:2
Ернест Романчук (Д) відіграв весь матч.

А от за дубль “Дебрецена” Ернест Романчук відіграв всі 90 хвилин. Втім, не допоміг своїй команді розжитись очками у матчі проти ФК “Сеньйо” – 1:2. Поразка відкинула дублерів “локі” на четверту сходинку групи “Північно-східна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *