Троє прикарпатських футболістів викликані до лав дефлімпійської збірної України

Футбол

Дефлімпійська збірна України захищатиме звання найкращої команди континенту.

Вже завтра, 21 травня, дефлімпійська збірна України з футболу розпочне боротьбу на Чемпіонаті Європи серед гравців з вадами слуху. Честь збірної України на континентальній першості у турецькій Анталії захищатимуть і і троє прикарпатських футболістів – Володимир Рій (“Металіст” Івано-Франківськ), Олег Гринюк (“Кремінь” Пістинь) та Дмитро Белоусов (“Сокіл” Павлівка).

Збірна України згідно жеребкування потрапили до групи С разом зі збірними Італії, Данії та Сербії. Перший матч “синьо-жовті” зіграють 21-го травня проти італійців о 10:30.

Календар матчів збірної України на Євро-2024:
1 тур (21.05.2024)
10:30
Італія – Україна

2 тур (22.05.2024):
17:30
Данія – Україна

3 тур (24.05.2024):
10:30
Україна – Сербія

Відзначимо, що збірна України серед гравців з вадами слуху є найсильнішою збірною світу, адже наразі “синьо-жовті” зібрали всі три (!) головні трофеї дефлімпійського футболу. У 2019-му році Україна виборола звання чемпіонів Європи, у 2022-му році стала переможцем Дефлімпійських Ігор у Бразилії, а минулоріч здобули “золото” чемпіонату світу у Малайзії. Одразу до трьох (!) золотих тріумфів долучились Володимир Рій та Дмитро Белоусов, а Олег Гринюк у дебютному для себе сезоні у складі збірної став тріумфатором чемпіонату світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *