“Пробій” розписав мирову у першому чвертьфіналі Чемпіонату ААФУ (+ ВІДЕО)

Футбол

“Пробій” та “Куликів-Білка” голів не забивали.

Пробій (Городенка) – Куликів-Білка – 0:0

Незабитий пенальті: І.Білий (КБ), 49 – воротар

Пробій: Піцан, Борисевич©, Радульський, В.Пархуць, Я.Пархуць, Писко, Харук (Іваничук, 77), Сікач, Сондей (Ключко, 79), Волошинович, Дитко (Дриган, 64). Запасні: Креховецький, Білик, Андрусяк, Комуніцький, Семенюк, Романчук. Головний тренер: Володимир Ковалюк.

Куликів-Білка: Данкович, О.Савошко (І.Білий, 37), Калинчук (Дмитрух, 79), В.Білий, Береза, В.Савошко, Іваночко, Панасюк©, Яворський (Шарабура, 46), Войтович (Юськевич, 73), Гладкий. Запасні: Денега, Малоїд. Головний тренер: Богдан Костик.

15:00; 02.06.2024. Городенка. Стадіон “Пробій-Арена”. Поле 4; +28С

Суддя: Байдюк Микола (Чернівці)

Попередження: Сікач, 21, Панасюк, 23, Борисевич, 34, В.Білий, 42, Я.Пархуць, 56, І.Білий, 84

Щоб підкреслити, який сильний суперник прибув до Городенки, ось один факт: у поточному чемпіонаті Куликів-Білка виграв усі матчі, крім одного. Це була нічия 2:2 в важкому виїзді на Житомирщину до VIVAD’у, де мали грати в Романові, а в підсумку поїхали в Житомир – і суперник забив двічі з пенальті, відігравшись в кінцівці.

НК Пробій також двічі поступився цьому супернику – 0:1 вдома та 0:2 на виїзді. Наразі гостям не могли допомогти кілька гравців на чолі з дискваліфікованим Малецьким, тоді як господарі постаралися всіх основних гравців поставити на ноги. Гру вели куликівські білчани, проте довго не могли створити необхідну гостроту. Навіть Гладкий був перекритим – в одному моменті не дістався до нагоди пробити з навісу Войтовича, в другому, замикаючи штрафний від Яворського, пробив неточно.

А от Пробій потурбував Данковича перед самою перервою – він зреагував на прицільний удар Сондея. Це був дзвіночок, який гості почули. Тож відразу після перерви В.Савошко завдав досить небезпечного удару, який Піцан перевів на кутовий. А після подачі захисник гостей І.Білий упав на газон у боротьбі з В.Пархуцем, і рефері призначив пенальті. Сам постраждалий взявся виконувати. І тут треба сказати, що Іван Білий зазвичай пробиває досить впевнено, і цього разу з лівої ноги цілив ближче до лівого для себе кута. Проте воротар городенківців кинувся в правильний бік і відбив м’яча, а добити не дали польові одноклубники. Ось так!

В.Савошко, Гладкий, Шарабура намагалися забити в різних ситуаціях. Але й господарі йшли вперед, отримавши свій заряд бадьорості та віри в власні сили. Данкович змушений був реагувати на удари Сікача та Сондея, ще в одному моменті Дитко мав усі шанси забивати, проте не зумів завдати акцентованого удару. Нулівка залишає інтригу в цьому протистоянні, хоча, здавалося б, Куликів-Білка добре знає суперника, двічі його обігрував «всуху», тож переважає в цій парі.

Герой матчу від Sport Arena: Іван Піцан (НК Пробій)

Воротар господарів впевнено діяв і в грі, і при стандартах. Врятував при пенальті І.Білого. До речі, як тут не згадати, що на груповому етапі Піцан відбивав 11-метровий від Куликова-Білки (того разу від Яворського). Ось як суттєво Іван допомагає своїй команді!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *