Футзалісти ІФФКФВ розгромили угорців

Футзал

У суботу, 13 липня, на футзальних турнірах European Universities Games франківці здобули “суху” перемогу і зуміли кваліфікуватися до чвертьфіналу.

Чоловіча команда ІФФКФВ здобула третю поспіль перемогу, яка гарантувала івано-франківським футзалістам дострокову путівку до чвертьфіналу з першого місця групи С. Сьогодні підопічні Юрія Іванишина провели свого роду “тренування з підвищеною відповідальністю” проти угорської команди з Католицького університету Естерхазі, в заявці якої було всього шестеро гравців.

Якщо до перерви івано-франківці зуміли 9 разів відзначитись у воротах суперників, то в другому таймі “дещо збавили оберти”, забивши “лише” шість разів. У підсумку, 15:0 – це на один гол менше, аніж забили азербайджанці в першій грі (16:1). А найбільше до успіху долучилися Клімчук і Баланик, котрі відзначились хет-триками, плюс маємо три дублі – на рахунку СавичаЖукова і Британа, а ще по разу забили ДичукЛейбюк і Дроздов.

У неділю о 15:30 за Києвом наші студенти проведуть заключний поєдинок групового етапу – з Кільським університетом (Німеччина), а 15 липня о 20:30 у чвертьфіналі збірна Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання зіграє з другою командою групи B.

Чоловіки. Група С (груповий етап)
11 липня, 18:00
ІФФКФВ (Україна) – Ґданський університет (Польща) – 10:1

12 липня, 15:30
Азербайджанська державна академія – ІФФКФВ (Україна) – 3:4

13 липня, 15:30
ІФФКФВ (Україна) – Католицький університет Естерхазі (Угорщина) – 15:0

14 липня, 15:30
ІФФКФВ (Україна) – Кільський університет (Німеччина) *LIVE

5х5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *