НК “Пробій” – “Дністер”. Анонс та пряма трансляція контрольного матчу

Футбол

14-го липня Народна Команда “Пробій” зіграє перший контрольний матч у рамках підготовки до нового сезону Другої ліги. 

Суперником “пробійців” у першому спаригу буде представник чемпіонату Тернопільщини ФК “Дністер” із Заліщиків. Майбутній суперник “Пробою” за останні роки зробив величезний крок у власному розвитку. Ще б пак, адже у 2022-му команда стала переможцем Першої ліги Тернопільщини, а минулоріч вже в елітному дивізіоні здобула “бронзу”. Не пасуть задніх “дністряни” і в поточному сезоні обласних змагань – за підсумками першого кола підопічні Андрія Ковалишина йдуть на третій сходинці. До того ж, клуб із Заліщиків готується повернутись на всеукраїнську арену, адже подав заявку на участь у чемпіонаті України серед аматорів 2024/25.

Попри аматорський статус, вистачає у складі “Дністра” і досвідчених футболістів. Зокрема, мова про голкіпера Єгора Поповича, який раніше встиг пограти у низці клубів ПФЛ, серед яких і ФК “Калуш”, та півзахисника Андрія Шишигіна, що раніше захищав кольори чернівецької “Буковини” та житомирського “Полісся”.

Гра відбудеться на стадіоні “Пробій-Арена” і розпочнеться о 18:00. Пряму трансляцію матчу можна буде переглянути на YouTube-каналі НК “Пробій”.

Пряма трансляція на YouTube-каналі НК “Пробій”:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *