“Прикарпаття” – “Агробізнес”: анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 31 серпня, на стадіоні “Рух” відбудеться гра 4-го туру групи “А” Першої ліги. Івано-франківське “Прикарпаття” прийматиме волочиський “Агробізнес”. Вхід на трибуни  – за донат для ЗСУ!  Пряму трансляцію дивіться о 14:00 на YouTube-каналі DiviSport.

Вхід на стадіон з 18 років за мінімальний донат – 100 грн (кількість місць обмежена). На вході вас зустрічатимуть представники Спілки Волонтерів Прикарпаття. Ви можете внести свій донат у скриньку або переказати кошти на банківський рахунок, після чого ви отримаєте запрошення на матч. Для осіб з посвідченням УБД та пенсіонерів з карткою Франківця вхід безкоштовний.

У новому сезоні івано-франківці зіграли чотири матчі. Розпочали з “сухої” кубкової перемоги над друголіговим “Ужгородом” (4:0), після чого вдома двічі приймали “Буковину”. Стартова гра чемпіонату завершилася внічию 1:1, а за кілька днів чернівецька команда мінімально перемогла 1:0 і пройшла далі у Кубку України. Два тижні тому “зелено-жовті” на виїзді поступилися “Минаю” (2:4), а в 3-му турі Першої ліги були вільними від гри.

А от “Агробізнес” новий сезон розпочав з кубкової поразки на Львівщині, поступпившись на першому попередньому етапі аматорському “Миколаєву” (0:1). Натомість у чемпіонаті волочиська команда поки турнірних очок не втрачала, тож є одноосібним лідером групи “А”. Підопічні Олександра Чижевського мінімально перемогли “Металіст” – вдома 2:1, “Буковину” – на виїзді 1:0 і “Минай” – вдома 2:1. 

В історії зустрічей команд-“ровесників”, які познайомилися між собою ще у 2017 році, наразі паритет: по п’ять перемог обох при двох нічиїх. Якщо у Другій лізі 2017/18 волочисьці тричі були сильнішими, то далі за два сезони у Першій лізі івано-франківці взяли переконливий реванш, тричі поспіль перемігши доволі незручного опонента. 

Влітку 2020-го “аграрії” добилися успіху на стадіоні “Рух” (1:0), а у сезоні 2020/21 команди обмінялися домашніми звитягами. Ювілейне десяте побачення вперше не визначило переможця – 0:0. Так само, як і матч першого кола минулого сезону, в якому суперники знову розійшлися миром – 1:1. Домашня перемога 2:0 у 18-му турі осінньої частини гарантувала прикарпатцям місце у Чемпіонській групі. Яким буде 13-ий очний поєдинок, дізнаємось у суботу…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 4 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Агробізнес» (Волочиськ)

31 серпня 2024 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 14:00
Арбітр: В.Файда (Львів). Асистенти арбітра: Д.Каморніков (Донецька обл.), О.Гавеля (Кривий Ріг).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: М.Родіоненко (Київська обл.).

Прикарпаття – Агробізнес. Підопічні Рипана минулий тур пропускали, тому мали можливість внести корективи у свою гру. Стартувало “Прикарпаття” невдало – всього одне очко у двох матчах. А ось “Агробізнес” приємно радує власних вболівальників – три перемоги. Підопічні Чижевського основний акцент роблять на якісній грі у захисті та контратаках. Поки що це приносить бажаний результат. Також варто віддати належне Роману Підківці, який грає впевнено. Безумовно, легко колективу із Волочиська не буде, але останні результати додали команді впевненості у власних силах і саме гості можуть вважатися фаворитами протистояння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *