“Прикарпаття” зіграло внічию у Хмельницькому

Футбол

П’ята команда групи А приймала передостанню. Поділля на старті сезону виграло одну гру, а Прикарпаття – жодної. Підопічні Олега Рипана до цього туру мали у своєму всього один заліковий пункт, хоча у більшості матчів грали непогано. Відзначимо, що тренерський штаб Прикарпаття сьогодні вирішив залишити у запасі Андрія Хому, який у нинішньому сезоні поки що не вражає.

Господарі активніше розпочали гру, але у їхніх діях було багато сумбуру. Гості основний акцент зробили на надійній грі у захисті. Занадто пасивно грали у дебюті протистояння колектив із Івано-Франківська. Проте на 17-й хвилині футболісти Прикарпаття все ж отримали на свій шанс. Вихід один на один не зміг реалізувати Олег Кос. Блискуче зіграв Дмитро Непогодов. 

У колективу із Хмельницького були напівмоменти, але останньої передачі не вистачало. Без ударів у площину воріт забити неможливо. На 30-й хвилині господарі все ж завдали першого удару у площину. Проте Бобинець без проблем забрав м’яч до рук після удару Сніжко. Перший тайм так і завершився без голів.

На початку другого тайму господарі відкрили рахунок. Після передачі Сніжка з меж карного майданчика ударом у верхній кут відзначився Шаврін – 1:0. Проте, раділи господарі менше хвилини. У наступній атаці Веремієнко збив Цюцюру, і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував сам постраждалий – 1:1. 

На 57-й хвилині ще один пенальті арбітр призначив у ворота Поділля. І знову в центрі уваги опинився Веремієнко. Цього разу захисник Поділля зіграв рукою. Другий 11-метровий у матчі реалізував Цюцюра – 1:2. Цей пропущений м’яч змусив господарів грати активніше, але забити вдруге їм не вдавалося.

На 82-й хвилині після помилки Бобинця з далекої відстані пробивав у порожні ворота Гамолов, але влучити у площину він не зміг. На 88-й хвилині Болденков збив Шавріна й арбітр цього разу призначив пенальті у ворота гостей. З позначки Шаврін не схибив – 2:2. Ця гра завершилася результативною нічиєю, і обидві команди можуть пошкодувати про втрачені додаткові два очки на фініші першого етапу.

Герой матчу від Sport Arena: Вадим Шаврін (Поділля)
Якісний матч для досвідченого нападника. Вадим відзначився дублем, причому у моменті з другим голом сам для себе заробив одинадцятиметровий.

Sport Arena

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 5 тур
«Поділля» (Хмельницький) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 2:2 (0:0)
Голи
: Шаврін (52, 89 пен.) – Цюцюра (54 пен., 58 пен.).

Поділля: Непогодов – Сімінін (Пасічник, 88), Веремієнко, Шкіндер, Чушенко, Цибульник (Лис, 80), Савченко (Гамолов, 68), Сніжко, Гемега (Каранга, 88), Корешков (Боженар, 68), Шаврін. Запасні: Задерейко, Петриченко, Костенко, Кулакевич, Федоров. 
Прикарпаття: Бобинець – Швець, Болденков, Француз, Радульський, Демків, Романов (Геник, 64), Соловйов (Тітаєвський, 73), Стаднік, Цюцюра (Бучакчийський, 64), Кос (Хома, 46). Запасні: Кучерук, Бабанін, Барчук, Беспалько, Сьомка, Рудюк, Михальчук.
Попередження: Цибульник (43) – Француз (45+2), Болденков (83), Геник (86), Радульський (90+1).

7 вересня 2024 року, 15:00. Хмельницький, стадіон “Поділля”. 627 глядачів. +26 С.
Арбітр: М.Богатир (Запоріжжя). Асистенти арбітра: С.Удовенко (Кропивницький), З.Курбанов (Херсон).
4-й арбітр: М.Матковська (Хмельницький). Спостерігач арбітражу: В.Криницький (Рівне).


Поділля – Прикарпаття 2:2. Матч з трьома пенальті

“Поділля” у минулому турі на виїзді зіграло внічию з “Минаєм” і перебувало на четвертому місці. “Прикарпаття” в попередній грі очок не набрало, програвши вдома “Агробізнесу”. Команда Олега Рипана набрало всього один заліковий пункт.

Колектив із Хмельницького активно розпочав зустріч, але ударів у площину воріт не було. Не вистачало останньої останньої передачі підопічним Костишина. А ось гості могли забивати після своєї першої акцентованої атаки. Кос вибігав один на один, але не зміг переграти Непогодова. Поступово гра вирівнялася. Було помітно, що футболісти “Поділля” не можуть протягом всього тайму високо пресингувати. Перша половина зустрічі завершилася без голів.

Початок другого тайму порадував вболівальників. Спочатку Шаврін ударом під поперечину вивів господарів поля вперед – 1:0. Проте, вже у наступній атаці Цюцюра заробив одинадцятиметровий і сам його реалізував – 1:1. На 57-й хвилині Веремієнко зіграв рукою і арбітр призначив друге пенальті у ворота господарів. Василь Цюцюра і цього разу не схибив – 1:2. Втримати перемогу гості не змогли. Шаврін з пенальті врятував “Поділля” – 2:2. Вперше у сезоні підопічні Костишина забивають більше голу за матч.

UA-Футбол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *