Михайло Мельник: “Всі висловили готовність грати”

Волейбол ТОП

Президент ФВУ Михайло Мельник розповів про шанси на повернення волейболістів, які відмовлялися грати за збірну України.

Навесні чоловіча збірна України з волейболу готувалася до матчів Золотої Євроліги-2024 у дещо оновленому складі. На тренувальні збори до Городку не приїхала низка основних гравців, зокрема, капітан Олег Плотницький, діагональний Василь Тупчій, гравці “Прометея” Ян Єрещенко, Дмитро Терьоменко, Горден Брова і Віталій Щитков.

Ця ситуація викликала багато розмов та коментарів у соцмережах. Зрештою, на матчі Золотої Євроліги-2024 збірна Україна поїхали у оновленому складі і у підсумку стала переможцем турніру.

Нещодавно стало відомо, що в 2025 році чоловіча збірна України зіграє у Лізі націй (найпрестижнішому комерційному турнірі – прим.автора) та на чемпіонаті світу.

Найголовніше питання – хто зіграє у збірній в наступному році?!

Днями президент ФВУ Михайло Мельник у інтерв’ю сайту Суспільне Спорт розповів, що більшість гравців вже мала розмову не лише з ним, але й з Раулем Лосано (головним тренером збірної – прим.автора) щодо свого повернення. Однак подальше слово щодо їхнього виклику до збірної на матчі залежатиме від тренера.

“Наче всі висловили готовність грати. Знаю, що телефонували Раулю Лосано “відказники”, і мені дехто телефонував, що вони готові. Якщо Лосано вважає за потрібне, що вони мають грати, то вони готові. Знаю, що всі, крім Плотницького [телефонували], але, може, він в останній момент розмовляв [з Лосано]. А решта висловили бажання”, – сказав президент ФВУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *