Максим Соловйов – у символічній збірній 13-го туру першого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. За підсумками 13-го туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття” на виїзді здобуло мінімальну перемогу над “Агробізнесом” (1:0), до числа найкращих гравців туру вдруге у поточному сезоні увійшов 22-річний півзахисник Максим Соловйов. 

Окрім цього, Василь Француз і Валерій Болденков були визнані найкращими центральними захисниками у Групі “А”.  Також автор єдиного забитого з пенальті м’яча Василь Француз увійшов до символічної збірної за версією сайту Footboom.

Центральний півзахисник – Максим Соловйов (Прикарпаття)
Вельми продуктивний матч на великому просторі поля box-to-box провів Соловйов у Волочиську. Одноосібний лідер, який в минулому турі вперше в чемпіонаті (!) втратив очки, явно не збирався повторити невдачу й у матчі з Прикарпаттям, але якраз Максим був одним із тих, хто тримав темп і тягнув на себе увагу Агробізнеса. Вже в дебюті він пробивав по воротах господарів (цей дещо неточний удар був першим у матчі для гостей), а пізніше ще один удар півзахисника прийняв на себе суперник, м’яч зачепив його руку, й суддя призначив пенальті – саме з нього Француз провів переможний гол. Перед перервою Соловйов міг забивати з гри, проте воротар парирував його удар після пасу Цюцюри. –  зазначає Sport Arena.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *