“Прикарпаття” – “Поділля”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У неділю, 27 жовтня, на стадіоні “Рух” відбудеться поєдинок 14-го туру групи “А” Першої ліги. Івано-франківське “Прикарпаття” прийматиме хмельницьке “Поділля”.  Вхід на трибуни  – за донат для ЗСУ!  Пряму трансляцію дивіться о 12:00 на YouTube-каналі DiviSport.

Вхід на стадіон з 18 років за мінімальний донат – 100 грн (кількість місць обмежена). На вході вас зустрічатимуть представники Спілки Волонтерів Прикарпаття. Ви можете внести свій донат у скриньку або переказати кошти на банківський рахунок, після чого ви отримаєте запрошення на матч. Для осіб з посвідченням УБД та пенсіонерів з карткою Франківця вхід безкоштовний.

В Івано-Франківську зійдуться сусіди по турнірній таблиці – шоста і сьома команди, різниця між якими – три очки. Минулого туру “Прикарпаття” у Волочиську мінімально здолало лідера групи “А” – “Агробізнес” (1:0), а от “Поділля” вдома зазнало поразки від “Минаю” (0:1), після чого головний тренер Віталій Костишин подав у відставку. 

У новітній історії команди зустрічалися між собою десять разів, і тут суттєва перевага на боці прикарпатців: шість перемог, три нічиї та одна поразка. Минулого сезону суперники двічі не виявили сильнішого, зігравши 1:1 в Івано-Франківську та Хмельницькому. Ще одна нічия була зафіксована у п’ятому турі цього сезону – 2:2. Як буде цього разу – дізнаємось у суботу…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 14 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Поділля» (Хмельницький) 

27 жовтня 2024 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 12:00
Арбітр: С.Лапко (Львів). Асистенти арбітра: В.Журибіда (Луцьк), О.Вдовіна (Львів).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: М.Митровський (Ужгород).


Прикарпаття – Поділля. Протистояння шостої та сьомої команди групи А, яких відділяє всього три очки. Якщо обидва колектива ще хочуть боротися за топ-4, то вони мають перемагати. У минулому турі “Прикарпаття” нарешті порадувало своїх вболівальників. Підопічні Рипана на виїзді перемогли “Агробізнес” – 1:0. Надважливі три очки приніс гол з пенальті Василя Француза. “Поділля” вдома поступилося “Минаю” – 0:1. Колектив із Хмельницького не виграє чотири тури поспіль. Після попереднього матчу подав у відставку головний тренер команди Віталій Костишин. До матчу в Івано-Франківську готував “Поділля” асистент Костишина – Олександр Жданов, – зазначає UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. Перша гра без Віталія Костишина. Фахівець подав у відставку з посади головного тренера “Поділля”, нового наставника керівництво поки що не призначило.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *