Відбулось засідання КДК ІФАФ

Футбол

30 травня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про дисциплінарну санкцію у вигляді “попередження” тренеру команди “Ураган” Черніїв Михайлу Ткачуку під час календарного матчу чемпіонату області між командами “Ураган” Черніїв – ФК “Вільхівці”.

Контрольно-дисциплінарний комітет “ІФАФ” вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Ураган” Черніїв сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру команди “Ураган” Черніїв Михайлу Ткачуку), що підлягає сплаті у строк 10 (десяти) календарних днів з моменту прийняття відповідного рішення КДК “ІФАФ”. Умовно відсторонити тренера “Ураган” Черніїв Михайла Ткачука від виконання ним службових функцій до кінця футбольного сезону 2023-2024 років.

2. Про неявку “Прут” Делятин на календарний матч першості області з футболу між командами “Карпати” Болехів – “Прут” Делятин.

Контрольно-дисциплінарний комітет “ІФАФ” вирішив: за порушення вимог Регламенту та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зарахувати команді “Прут” Делятин технічну поразку (– :+), відповідно команді “Карпати” Болехів технічну перемогу (+:–). У відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Прут” Делятин сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 5 000,00 грн. (за неявку на матч першості області), що підлягає сплаті у строк 10 (десяти) календарних днів з моменту прийняття відповідного рішення КДК “ІФАФ”.

3. Про рішення Комітету Етики та Чесної гри “ІФАФ” щодо результату календарного матчу чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області сезону 2023-2024 років (вікова категорія U-16) між командами “Ліцей-Вікторія-1” Івано-Франківськ – Перегінська ДЮСШ (рахунок матчу 32:0).

Контрольно-дисциплінарний комітет “ІФАФ” вирішив: беручи до уваги рішення Комітету Етики та Чесної гри “ІФАФ” (протокол №1 від 28.05.2024 р.) та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зарахувати командам “Ліцей-Вікторія-1” Івано-Франківськ та Перегінська ДЮСШ (вікова категорія U-16) технічні поразки (–:–). У відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Ліцей-Вікторія-1” Івано-Франківськ сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 5 000,00 грн. (виявлення домовленості між командами про результат матчу), що підлягає сплаті у строк 10 (десяти) календарних днів з моменту прийняття відповідного рішення КДК “ІФАФ”. У відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати Перегінська ДЮСШ сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 5 000,00 грн. (виявлення домовленості між командами про результат матчу), що підлягає сплаті у строк 10 (десяти) календарних днів з моменту прийняття відповідного рішення КДК “ІФАФ”.

4. Про вилучення гравця Романчук Іван (“Пробій” Городенка) під час фінального матчу кубку області між командами “Пробій” Городенка – “Благо-Юність” Верхня.

Контрольно-дисциплінарний комітет “ІФАФ” вирішив: дискваліфікувати гравця, якого було вилучено з поля (за удар суперника головою після завершення матчу) Романчука Івана (“Пробій” Городенка) на 2 гри.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФАФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *