“Пробій” – “Подоляни” – 0:0. Огляд матчу

Футбол

На першому етапі суперники грали в одній групі й завдали один одному забагато проблем. Пробій виграв у Тернополі завдяки голу Сікача (зараз він якраз своєчасно повертався після дискваліфікації), а Подоляни взяли реванш на Івано-Франківщині, здобувши перемогу з рідкісним рахунком 4:3. Зараз також були підстави сподіватися на видовищний матч, і початок ніби на це й натякав.

Уже на першій хвилині Жуміга з лінії карного майданчика завдав першого удару, проте по воротах НК Пробій не влучив. На 12-й хвилині вже Тяпкін головою зблизька замикав подачу з правого флангу, але спіймати Піцана на протиході не зумів (це був, тим не менш, перший удар у площину воріт). Також воротар городенківців реагував на дальній удар Сагайдака – до слова, досить-таки небезпечний.

Господарі ж провели кілька атак за участі Сікача та Ключка, проте також не здобули бажаної гостроти. Це вже десь на 34-й хвилині один із небезпечних аутів підопічних Ковалюка призвів до справжнього загострення, але з несильним ударом Волошиновича, який дочекався м’яча на дальній стійці, справився воротар гостей Чубак. Гарно розвивали через фланги атаки Волошинович і Сікач, але одноклубникам не вистачало дещиці, щоб замкнути їх із небезпечних позицій.

Другий тайм почався з найкращого шансу НК Пробій. Сондей і Волошинович розігнали атаку через центр для Ключка, і той опинився прямо перед воротарем, але Фриз встиг обеззброїти суперника ще до удару. Кілька видовищних проходів з ударами видали згадані вже Волошинович і Сондей, але їхні удари то блокувалися, то йшли неточно. А от активний Ключко, постійно завдаючи проблем обороні ФАТ Подоляни, все ж не витиснув із своїх переміщень максимальної гостроти.

Проте й гості провели не найкращий із точки зору своєї атаки матч. Чи то не вистачало попереду Дячинського, чи то тренерський штаб НК Пробій вивчив усі сильні та слабкі сторони Жумиги, Мальського та Мацієвського, але навіть таких козирів, як стандарти та дальні удари, тернополянам застосувати не вдалося. Лише в кінцівці Тяпкін і Проців заробили перспективні штрафні для гостей, але перший змазав Жуміга, влучивши у стінку, а з другого Мацієвський (здається, це був саме він) пробив зовсім неточно.

Цей складний матч НК Пробій міг завершити ще й перемогою, проте дальній удар Сондея не без труднощів, але парирував Чубак, а коли Дитко замикав навіс Волошиновича, то головою направив м’яча в стійку. Важка нульова нічия залишає шанси на успіх обом командам.

Герой матчу від Sport Arena: Ростислав Волошинович (НК Пробій)

Активна група атаки господарів завдала ФАТ Подоляни несподівано багато проблем. Особливо старався Волошинович, який і сам міг забити, і передачі хороші роздавав.

Пробій (Городенка) – Подоляни (Тернопіль) – 0:0

Пробій: Піцан, Радульський, Я.Пархуць, В.Пархуць, Білик, Харук (Дриган, 69), Борисевич© (Іваничук, 83), Сікач, Сондей, Волошинович, Ключко (Дитко, 79). Запасні: Креховецький, Романчук, Комуніцький. Головний тренер: Володимир Ковалюк.

Подоляни: Чубак©, Ткачик, Фриз, Васильченко, Сагайдак, Мацієвський, Мальський, Проців, Трух, Жуміга, Тяпкін. Запасні: Новаков, Падух, Царюк, Співак, Тарасов, Кірієнко. Головний тренер: Андрій Хоптовий.

Попередження: Харук, 20, Дриган, 84, Я.Пархуць, 89, Микуляк (тр.ПГ), 90+3

SPORTARENA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *