Поблизу Коломиї мотоциклісти позмагалися на бездоріжжі

Інші

Понад 80 спортсменів з усієї країни зʼїхалися на Чемпіонат України з кантрі-кросу, який проходив поблизу Коломиї на горі Юріїв. За першість змагалися не лише професійні спортсмени, але й діти, аматори та ветерани.

Про це інформує “Галка” з посиланням на сюжет НТК.

Організатор змагань, член правління Федерації мотоциклетного спорту України Михайло Попелюк розповідає, що Коломия вперше приймає змагання такого рівня. Наймолодшим мотоциклістам було пʼять років, найстаршим – за 60.

“Траса збалансована, але є кілька “місць-ловушок”, де учасникам буде дуже важко. Учасники здобувають новий досвід, можуть потрапляти до збірної України та виступати на Чемпіонатах Європи та світу”, – каже Попелюк.

Спортсмен Павло з Івано-Франківська розповідає, що мотоперегони – це більше, ніж перегони – це спосіб життя.

“А ще – це спільнота однодумців. Кожен долучається до допомоги війську, є дуже багато людей в нашій спільноті, які служать, які збирають машини та дрони”.

10-річний Лукʼян зі Львова за кермом мотоцикла вже шість років – досвідчений учасник різних змагань та перегонів. Каже, що йому дуже сподобалася траса.

11-річний львівʼянин Дарій займається мотоспортом трохи більше року.

“Перше – спочатку цим спортом займався тато, друге – я люблю швидкість, а третє – це не тільки спорт, а й компанія та враження. Досить складна траса”, – ділиться хлопець. 

Видовищний захід був благодійним, підтримали фінансово ЗСУ, як глядачі, так і учасники змагань.

Детальніше у сюжеті:

Галка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *