Контрольний матч. “Скала 1911” – “Прикарпаття” – 2:2

Футбол

У рамках підготовки до нового сезону 11 липня івано-франківська команда провела свій третій контрольний матч. Натомість для друголігової “Скали 1911” це був вже п’ятий за ліком літній спаринг. Поєдинок відбувся на стадіоні “Медик” у Моршині.

У першій половині зустрічі суперники створили кілька непоганих моментів біля обох воріт, однак до перерви відкрити рахунок нікому не судилося. Ряд проведених замін у складі франківців призвів до забитих м’ячів – з інтервалом у три хвилини Хома і Радульський “розписалися” у воротах стриян – 0:2.

Однак “Скалі 1911” так само вдалося забити двічі – і теж за три хвилини: після флангової передачі відзначився гравець на перегляді, а згодом Николишин реалізував пенальті за фол у штрафному прикарпатців – 2:2. Наприкінці поєдинку забити переможний м’яч жодній з команд не вдалося. Наступний спаринг івано-франківці зіграють 14 липня з об’єднаною командою “Куликів-Білка”.

Контрольний матч
«Скала 1911» (Стрий) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 2:2 (0:0)
Голи: гнп (60), Николишин (63, пен.) – Хома (52), Радульський (55).

Прикарпаття (1 тайм): Бобинець – Демків, Француз, Швець, Рудюк, Тітаєвський, Бучакчийський, Михальчук, Стаднік, Кос + 1 гнп.
 У другому таймі на заміни виходили: Барасюк, Геник, Радульський, Сьомка, Цюцюра, Барчук, Хома, Беспалько + 2 гнп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *