Пептиди: як вибрати й купити для досягнення спортивних цілей

Інші

Бодібілдери використовують одночасно з активними тренуваннями різні засоби, які дозволяють за короткий час швидко привести себе у відмінну фізичну форму, наростити м’язи, стати витривалим та сильним. Початківці побоюються агресивних стероїдів, тому приймають рішення пептиди купити або гонадотропін хоріонічний, які мають велику кількість позитивних характеристик.

Властивості та види пептидів

Пептиди є комплексом амінокислот, в яких постійно мають необхідність клітини людського організму. Після значних перерв між фізичними тренуваннями, після отриманих травм такі препарати є незамінними для повноцінного відновлення організму.

Споживання пептидів досить комфортне, адже атлети можуть самостійно обрати їх форму. Виробники ці амінокислоти випускають у вигляді рідин для ін’єкції, порошків, батончиків чи коктейлів. В залежності від конкретних цілей вживання пептидів, їх можна поділити на кілька категорій:

  • для сушіння тіла, коли виникає непереборне бажання схуднути, суттєво знизити рівень жирових клітин;
  • для набору маси потрібно, щоб в організмі в достатній кількості був гормон росту, тому коли його не вистачає, суху масу потрібно набрати завдяки пептидним препаратам;
  • для схуднення засоби є дієвими, адже знижують апетит, спалюють жир і не містять в собі агресивних хімічних речовин, які б могли викликати алергію чи інші негативні реакції в організмі.

За відсутності потреби й бажання вживати анаболічні стероїди тренери зі спорту рекомендують віддати перевагу саме сполукам амінокислот. За регулярного вживання вже через короткий проміжок часу вдається досягти вагомих результатів – набрати суху масу тіла, схуднути або зробити тіло більш рельєфним та підтягнутим.

Під час вибору пептидів завжди варто прислухатися до думки лікаря та медичного персоналу, адже кожен тип пептидів необхідно комбінувати з різним обсягом фізичних навантажень, харчування та активності. 

Переваги вживання гонадотропіну хоріонічного

Для того щоб результативно займатися спортом, важливо правильно тренуватися, вживати достатню кількість білка та вести здоровий спосіб життя. Інколи атлети звертаються до інших синтетичних речовин, які безпосередньо впливають на стимуляцію вироблення статевого гормону. Тестостерон бере участь в нарощуванні м’язових волокон, витривалості та показників сили чоловіків. Під час активних тренувань рівень тестостерону падає, що негативно позначається на фізичних показниках.

Активно використовуваний гонадотропін хоріонічний дозволяє:

  • організму більше виробляти власного тестостерону;
  • швидше відновлюватися після перерв у тренуваннях та після отриманих травм;
  • стимулювати дію основного стероїду під час активного набору маси.

Варто зазначити, що лише лікар після медичного обстеження може прийняти рішення про доцільність вживання гонадотропіну. Результати аналізів дозволяють правильно налаштувати тривалість курсу та визначити кількість необхідної речовини для індивідуального випадку. При неправильній побудові схем в атлетів можуть проявлятися реакції, типові для гінекомастії: ріст молочних залоз, відкладення жиру за жіночим типом фігури.

За ретельно побудованих схем прийняття вдається швидко відновити організм, зафіксувати отримані результати набраної сухої маси тіла, не втратити її після закінчення основного курсу.

Правила підбору пептидів для досягнення кращих результатів

Перед тим, як прийняти рішення купувати пептидні амінокислоти чи інші продукти спортивного харчування, варто задати собі кілька питань:

  • якого результату людина прагне досягнути – набрати вагу, позбутися жиру чи сформувати рельєфне тіло;
  • в якому стану перебуває здоров’я, чи є доцільним приймати засоби для покращення бажаних показників;
  • як планується комбінувати приймання пептидів з основним харчуванням та заняттями в спортивному залі.

Кожен тип амінокислотних сполук передбачає певні правила приймання, нехтування якими не дозволить досягти бажаних результатів. Найчастіше куріння та зловживання забороненими речовинами не дасть абсолютно ніяких результатів, натомість шкодить серцево-судинній системі. Нехтування фізичними навантаженнями також не дозволить ефективно скинути зайву вагу чи отримати гарний рельєф тіла. Основне харчування має бути правильним і збалансованим: приймаючи пептиди потрібно вживати здорову їжу, багату на вітаміни та білкові елементи.

Застереження

Стероїдні препарати та пептиди завжди варто використовувати після дозволу лікаря. Обстеження та здавання аналізів є обов’язковим, адже дозволить уникнути можливих проблем зі здоров’ям та допоможе правильно розрахувати необхідну тривалість курсу та кількість приймань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *