“Буковина” – “Прикарпаття”: анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У п’ятницю, 4 жовтня, поєдинок у Чернівцях розпочне друге коло у групі “А”. У десятому турі Першої ліги місцева “Буковина” на однойменному стадіоні прийматиме івано-франківське “Прикарпаття”. Пряму трансляцію цього матчу дивіться о 12:30 на YouTube-каналі DiviSport.

Після домашньої перемоги над “Нивою” (3:0) далі прикарпатці зазнали двох гостьових поразок – від “Епіцентра” (0:3) і “Металіста” (1:2) тиждень тому, які відкинули “зелено-жовтих” на сьому позицію. Натомість “Буковина” до екватору чемпіонату підійшла на третьому місці, всього одним очком поступаючись “Епіцентру”, що йде другим.

У новітній історії географічні сусіди зіграли між собою десять офіційних поєдинків. У сезоні 2017/18 у Другій лізі (група “А”) івано-франківці двічі були сильнішими – 2:1 на виїзді та 5:2 вдома, а в третьому матчі у Чернівцях мінімальну перемогу здобули буковинці – 1:0. У сезоні 2021/22 суперники зійшлися між собою у Кубку України, де у серії післяматчевих пенальті (основний час завершився внічию 1:1) “зелено-жовті” здолали друголігову команду з рахунком 4:2 і вибороли путівку до 1/16 фіналу.

У Першій лізі 2022/23 прикарпатці двічі були сильнішими у групі “А”, здобувши мінімальні перемоги наприкінці матчів – 1:0 в Чернівцях та 2:1 в Івано-Франківську. На першому етапі минулого сезону команди обмінялися домашніми звитягами – 1:0 за “Буковиною” і 2:1 за “Прикарпаттям”. 

На початку цього сезону впродовж кілька днів серпня суперники двічі зіграли на стадіоні “Рух”. Якщо матч 1-го туру чемпіонату переможця не виявив (1:1), то згодом єдиний гол Максима Гірного приніс буковинцям путівку до наступного етапу Кубку України (0:1). Як буде цього разу – дізнаємось у п’ятницю…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 10 тур
«Буковина» (Чернівці) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 

4 жовтня 2024 року. Чернівці, стадіон “Буковина” – 12:30
Арбітр: В.Файда (Львів). Асистенти арбітра: О.Гірс, М.Катющев (обидва – Одеса).
4-й арбітр: М.Байдюк (Чернівці). Спостерігач арбітражу: В.Лисакевич (Харків).

Буковина – Прикарпаття. Зустріч третьої та сьомої команд групи А. “Буковина” у минулому турі переграла “Минай”, хоча у другому таймі підопічні Кривенцова зіграли не найкраще. Насамперед ця “Буковина” сильна своєю грою у захисті, а ось в атаці не завжди все виходить. Перемога може дозволити колективу із Чернівців піднятися на друге місце. “Прикарпаття” тиждень тому відверто розчарувало. Підопічні Рипана заслужено програли “Металісту” – 1:2. Це була явно не найкраща гра команда, яка у цьому сезоні не вражає. Чи зможуть гості зачепитися за очки у Чернівцях? – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 2:1. Франківці вкрай погано проводять гостьові матчі. Востаннє вигравали поза межами рідного міста ще в минулому сезоні – 13 квітня у “Вікторії” (1:0). 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *