«Буковина» – «Прикарпаття» – 0:0. Післямова 10-го туру групи «А»

Футбол

Після двох поспіль гостьових поразок івано-франківська команда відкрила друге коло чемпіонату на виїзді. Як і на старті сезону, коли на стадіоні “Рух” суперники розійшлися миром 1:1, цього разу матч у Чернівцях переможця також не визначив. За дощової погоди гра завершилася “сухою” нічиєю 0:0. По завершенні матчу 10-го туру групи “А” своїми враженнями від гри поділилися наставники обох команд – Валерiй Кривенцов (“Буковина”) та Олексій Городов (“Прикарпаття”).

Олексій Городов, тренер «Прикарпаття»:
– Насамперед хочу подякувати Збройним Силам України, нашим вболівальникам, а також всім фанатам, які захищають нашу Батьківщину і дають нам можливість у такі складні часи грати в футбол. Одразу після матчу ми подякували хлопцям за гру. Сьогодні нам вдалося здобути важливе очко. Перше коло літньо-осінньої частини сезону ми провели невдало, тому сьогоднішня нічия у матчі з «Буковиною» – позитивний для «Прикарпаття» результат.


Валерiй Кривенцов, головний тренер «Буковини»:
– Користуючись нагодою, хочу привітати всіх чернівчан із завтрашнім Днем міста! Команда дуже хотіла перемогти і присвятити цю перемогу нашим уболівальникам. На жаль, не вийшло. Що стосується гри, то такі матчі трапляються. Ми володiли перевагою, тиснули на команду суперника протягом усього матчу. У першому таймі були дві стовідсоткові нагоди забити гол, але, на жаль, не вийшло. Проте я дуже задоволений ставленням хлопців до матчу, тією швидкістю, з якою вони сьогодні діяли. Нашi гравцi намагалися грати вперед, були постійно націлені на те, щоб забити. Для перемоги нам не вистачило лише одного голу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *