Степан Лесик: “Думаю, в матчах з Рівним не розчаруємо наших фанатів”

Баскетбол

Центровий БК Старий Луцьк-Університет Степан Лесик у флеш-інтерв’ю клубній пресслужбі розповів про те, як команда готується до волинського дербі проти Рівного.

– Як настрій в команді після домашнього баблу? Чи встигли відновитися фізично та вже налаштуватися психологічно на поєдинки проти Рівного?

– Звісно, два програних матчі вдома – це погано. Думаю, що ми вже відновилися фізично, а щодо психології, то це налаштування, мені здається, триватиме аж до самої гри проти Рівного, до початку матчу. Я розумію, що це дуже принциповий суперник. Коли я був у Говерлі, для нас таким суперником був Львів. Для Луцька – це Рівне, тому ми серйозно налаштовуємося на ці матчі.

– Дійсно, Рівне – добре відомий для тебе суперник ще з часів виступів за Прикарпаття-Говерлу. Що можеш сказати про цю команду? Які її сильні сторони?

– В Рівного дуже хороший захист. Ця команда постійно тисне на гравця з м’ячем, не дає розслаблятися. В них вистачає гравців із хорошим кидком здалеку. Такі гравці як Соловйов, Мочалов можуть створити проблеми своїми дальніми влучаннями. Також відзначу, що ця команда завжди швидко грає, біжать як в захист, так і в напад.

– Розкажи про підготовку до цих протистоянь. Як відбувається тренувальний процес у ці дні.

– Домашні матчі продемонстрували те, шо в нас не все в порядку із взаємодіями та розумінням один одного. Працюємо над цим. Тренерський штаб аналізує суперника, розповідає нам що нас чекає у Рівному, старається покращити нашу гру. Робота ведеться активна і ми будемо готові до цих ігор.

 – Ти перший сезон в команді, чемпіонат лише розпочався. Чи встиг вже відчути і зрозуміти наскільки принциповим є це протистояння, яке називаються волинським дербі?

– Дійсно, я багато раз чув, що Рівне – принциповий суперник для Луцька, тому, звісно, це будуть принципові і важкі ігри, але ми до них готуємося. Думаю, що не розчаруємо наших фанатів.

Нагадаємо, Старий Луцьк 25 жовтня зіграє на виїзді проти Рівного, а 28 жовтня рівненську команду буде приймати у Луцьку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *