“Прикарпаття” вибуває з Кубка України

Футбол

Календар змагань – весела, іронійна штука. Не встигли суперники відіграти в стартовому турі чемпіонату (1:1 в Першій лізі на цьому ж місці), як довелося виходити один на одного в кубку. Втративши очки в попередньому матчі, Буковина провела кілька перестановок у стартовому складі – й одна з них стала вирішальною.

Невдовзі після перерви новачки організували гол, який виявився вирішальним. Морговський (колишній захисник Звягеля) почав атаку з глибини, Голуб (екс-вінгер Чорноморця) протягнув м’яча й віддав поперечний короткий пас, а Гірний (колишній нападник Епіцентру) в один дотик пробив у правий від воротаря нижній кут – 0:1.

Але точно так само вели в рахунку підопічні Кривенцова і в чемпіонаті, однак тоді не зберегли сконцентрованість до кінцівки матчу. Тепер же цю помилку не повторили й довели гру до перемоги. Чернівецький клуб чекатиме наступного кубкового суперника. Прикарпаття зосередиться на чемпіонаті.

Sport Arena

Vbet Кубок України. Другий попередній етап
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці) – 0:1 (0:0)
Гол
: Гірний (53).

Прикарпаття: Бобинець – Демків, Швець, Болденков, Соловйов (Цюцюра, 65), Беспалько (Бучакчийський, 70), Михальчук, Замуренко (Романов, 65), Рудюк (Радульський, 65), Стаднік, Кос (Сьомка, 65). Запасні: Кучерук, Барасюк, Француз, Геник, Тітаєвський, Бабанін. 
Буковина: Каневцев – Азізов, Бодня (Хамелюк, 72), Бусько, Гірний (Андрейчук, 72), Глущук (Кольцов, 90+1), Голуб (Бойчук, 76), Дудник, Морговський, Тищенко (Кілєвий, 72), Шинкаренко. Запасні: Пономаренко, Погорілий, Гончарук, Лопирьонок, Рудавський, Фарасєєнко.
Попередження: Соловйов (33), Болденков (53), Михальчук (57), Демків (90) – Шинкаренко (31), Каневцев (88), Глущук (90+1).

12 серпня 2024 року, 14:00. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. 437 глядачів. +25 С.
Арбітр: М.Богатир (Запоріжжя). Асистенти арбітра: М.Близнюк (Харків), О.Вдовіна (Львів).
4-й арбітр: І.Дебенко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: А.Валенко (Львів). Делегат УАФ: С.Головченко (Донецька обл.).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *