Юрій Радульський і Владислав Бучакчийський – у символічних збірних 6-го туру першого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. Приємно, що після домашньої перемоги над “Нивою” (3:0) до числа найкращих гравців 6-го туру потрапили одразу два футболісти “Прикарпаття” – правий захисник Юрій Радульський, в активі якого два асисти у цій грі, і центральний півзахисник Владислав Бучакчийський, який забив свій дебютний гол у Першій лізі, відкривши рахунок вже на стартовій хвилині.

Окрім цього, ще два прикарпатці – лівий захисник Максим Стаднік і нападник Андрій Хома – були визнані найкращими гравцями за амплуа у Групі “А”.  Також Радульський і Бучакчийський увійшли і до символічної збірної за версією сайту Footboom.

Правий захисник – Юрій Радульський (Прикарпаття)
Фланги прикарпатців чудово відпрацювали проти Ниви, а конкретно Радульський зі своєї позиції правого латераля зробив величезний вклад у перемогу над тернополянами. Саме дві флангові подачі Юрія в підсумку призвели до другого та третього голів у цьому матчі. З його пасу Хома перервав тривале «мовчання» (прийняв і розстріляв ворота, хоча не забивав у чемпіонаті з початку травня), а навісом Радульського скористався Барчук, замкнувши його в своєму стилі.

 
Центральний півзахисник – Владислав Бучакчийський (Прикарпаття)
Дуже яскравий матч провів 21-річний центрхав із школою УФК-Карпати, Скали, Волині та Руху. Уже на першій хвилині Владислав відважився пробити здалеку й забив найбільш ранній м’яч у поточному сезоні всього чемпіонату Першої ліги. Пізніше здорово підігрував одноклубникам на широкому просторі box-to-box, будучи в центрі подій в епізоді з другим голом (Радульський вкидав аут саме на нього), а також розпочавши третю результативну комбінацію. Саме своєчасне переведення м’яча від Бучакчийського на правий фланг дало імпульс цій атаці, – – зазначає Sport Arena.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *