“Прикарпаття” провело спаринг з аматорською командою ФК “Крихівці”

Футбол

Під час вимушеного антракту у групі А (через зняття “Хуста” з Першої ліги) 20 вересня “Прикарпаття” провело одразу два спаринги. У цих поєдинках, які відбулися у форматі “2 тайми по 35 хвилин”, івано-франківська команда на стадіоні “Гірка” зіграла двома різними складами.

У першій грі “зелено-жовті” зустрічалися зі своїми молодшими одноклубники з “Прикарпаття-Тепловика” U-18, які виступають у Другій обласній лізі. Контрольний матч завершився “сухою” перемогою 5:0. Хет-триком вистрілив Олег Кос, ще по разу відзначилися Максим Соловйов і Сергій Романов.

У другому спарингу суперником “Прикарпаття” була аматорська команда ФК “Крихівці”, яка лідирує у Першості Івано-Франківського району (група Б). Перевага у класі далася взнаки у першому половині зустрічі, коли у воротах крихівчан побувало п’ять м’ячів. Відкрив рахунок Владислав Бучакчийський, далі вже Андрій Хома залишив три свої “автографи”, ще наприкінці тайму забив Барчук

По перерві досить щвидко Роман Барчук так само оформив хет-трик, відзначився також і Владислав Бабанін, а от найкращий бомбардир минулого сезону на цьому не зупинився і забив ще два красиві голи – пента-трик Хоми! Варто також відзначити чотири результативні флангові передачі від Юрія Радульського. А наприкінці зустрічі Василь Геник встановив остаточний підсумок – 11:0 на користь “Прикарпаття”.

«Прикарпаття» – «Прикарпаття-Тепловик» U-18 – 5:0
Прикарпаття
: Бобинець – Титов, Швець, Демків, Замуренко, Романов, Михальчук, Соловйов, Сьомка, Рудюк, Кос.
Голи: 3-Кос, 1-Романов, 1-Соловйов.

«Прикарпаття» – ФК «Крихівці» – 11:0
Прикарпаття
: Кучерук – Болденков, Демків (Михальчук, 36), Француз, Радульський, Геник, Бучакчийський, Бабанін, Цюцюра, Хома, Барчук.
Голи: 5-Хома, 3-Барчук, 1-Бучакчийський, 1-Бабанін, 1-Геник.

Івано-франківська команда продовжує підготовку до наступних матчів у Першій лізі. Восьмий тур групи А “Прикарпаття” пропустить, а вже за тиждень, 28 вересня, в Ужгороді зіграє з харківським “Металістом”. Друге коло чемпіонату “зелено-жовті” розпочнуть у Чернівцях, де 4 жовтня зустрінуться з “Буковиною”.

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *