Максим Соловйов і Ернест Романчук – у символічній збірній 10-го туру першого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. За підсумками 10-го туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття” на виїзді розійшлося миром з чернівецькою “Буковиною” (0:0), до числа найкращих гравців туру вперше у поточному сезоні увійшов 22-річний півзахисник Максим Соловйов

Відзначимо також, що до команди кращих потрапив захисник “Діназа” Ернест Романчук. У цьому турі вишгородці розписали “нулі” з “Вікторією”.

Окрім цього, Валерій Болденков був визнаний найкращим гравцем за амплуа у Групі “А”.  Натомість до символічної збірної за версією сайту Footboom увійшов ще один центральний захисник “Прикарпаття” Сергій Швець.


Центральний півзахисник – Максим Соловйов (Прикарпаття)

Для івано-франківців протистояння в центрі поля було одним із головних викликів у Чернівцях – тому що в Буковини загалом дуже потужний вибір гравців, а в півзахисті – особливо. Фактично, центр поля із Геником, Бучакчийським і Соловйовим найбільше протистояв Кольцову і далеко не завжди був успішним у цій боротьбі. Проте Максима нам варто відзначити: він виграв більшість своїх єдиноборств, перехопив чи підібрав багато м’ячів, особливо в своїй зоні – в центрі поля. Активно допомагав Радульському своїми зміщеннями ближче до флангу. Працював так, що відібрати в нього м’яча без порушення господарям було важкувато, натомість, сам не фолив (що дуже важливо, враховуючи, скільки гравців у Кривенцова вміють зіграти на стандартах), – зазначає Sport Arena.

Центральний захисник – Ернест Романчук (Діназ)

Другий матч поспіль і третій загалом у сезоні не пропускав м’ячів Діназ, хоча Вікторія після несподіваної втрати очок у перенесеному матчі 10 днів тому не збиралася знову грати внічию в Демидові. Проте в номінально виїзному матчі загалом сильно відіграла зв’язка Волошин – Романчук, причому, Ернеста, який у новій команді вже побував під ротацією, варто відзначити особливо. Він старанно діяв проти нападу сумчан і в одному з моментів не дав відбутися найкращому голу сезону, коли головою відбив м’яча після точного удару через себе в падінні від екс-вишгородця Паламаря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *