“Пробій” – “Самбір-Нива-2”: анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У п’ятницю, 25-го жовтня, Народна Команда “Пробій” вдома проведе матч 12 туру Другої ліги у групі А проти ФК “Самбір-Нива-2”. Матч відбудеться на стадіоні “Пробій-Арена” у місті Городенка та розпочнеться о 14:00.

Нарешті НК “Пробій” повертається на рідну арену – після трьох гостьових матчів підопічні Володимира Ковалюка зустрінуться з ФК “Самбір-Нива-2”.

“Самбір-Нива-2” – одна з наймолодших команд групи А, адже основу складують футболісти, які минулоріч виступали в юнацькій лізі УПЛ у складі ФК “Минай”. Станом на сьогодні тернополяни освоїлись у дорослому футболі, адже позаду майже дві третини сезону. За 11 турів Другої ліги підопічні Сергія Лактіонова встигли і здивувати, і розчарувати і, найголовніше, набратись досвіду. Пригадайте лише гостьові перемоги тернополян над “Реверою” (1:0) та одним з фаворитів “Скалою” (2:1). Тож ці хлопці, попри юний футбольний вік, вже встигли наробити добрячого галасу. Навіть поразка від НК “Пробій” у першому колі (1:6) зовсім не репрезентативна, адже минуло вже багато часу і зараз тернополяни “набили” собі футбольних ґуль.

До того ж, як і будь-яка “двійка”, “Самбір-Нива-2” має бонус у вигляді можливості залучення гравців з першолігової команди, тож потрібно з обережністю ставитись до майбутнього суперника. Серед гравців тернополян відзначаємо Валентина Напуду, який входить до числа кращих бомбардирів сезону, забивши 4 голи в 11 зіграних зустрічах.

Матч проти “нивівців” стане заключним акардом НК “Пробій” у першій частині Другої ліги, але не фінальним у році – попереду кубковий матч проти чернівецької “Буковини”. Втім, думати про кубок “не на часі”, адже перемога в домашній грі дозволить господарям піти “зимувати” як мінімум на другій сходинці таблиці, а у разі осічки “Руху-2” і в статусі лідера групи.

Матч розпочнеться о 14:00 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Друга ліга. Група А. 12 тур
25.10.2024 (п’ятниця)
Стадіон “Пробій-Арена” (м. Городенка)
14:00 НК “Пробій” Городенка – ФК “Самбір-Нива-2” Тернопіль
Арбітр матчу: Олексій Бородавка (м. Житомир)
Асистенти арбітра: Павло Супрунюк (Волинська обл.), Микола Медяник (м. Житомир)
Четвертий арбітр: Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Віктор Кравченко (м. Львів)

Пряма трансляція:

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *