Наші профі. Жінки: пента-трик Христини Перевізник

Футбол

Непересічне досягнення Христини Перевізник, Вероніка Андрухів та Роксолана Кравчук приносять перемогу “Житлобуду-2” в українському ель-класико, а “Колос” Мар’яни Іванишин поки без очок у Вищій лізі – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Жінки”.

ВИЩА ЛІГА. 1 ТУР

“ЕМС-Поділля” Вінниця – “Восход” Стара Маячка – 1:0
Соломія Гошій (В) залишилась на лаві для запасних.

“Восход”, який минулоріч завоював бронзу Вищої ліги, продовжує “лихоманити”. На вихідних команда Соломії Гошій в гостях поступилась вінницькому “ЕМС-Поділля” – 0:1. Наша краянка знову провела весь матч на лаві для запасних. За пісдумком двох турів команда з Хресонщини посідає сьому позицію турнірної таблиці, маючи у своєму активі один заліковий пункт.

“Жилобуд-1” Харків – “Жилобуд-2” Харків – 1:2
Роксолана Кравчук (Ж-2) відіграла весь матч і на 85-й хвилині відзначилась голом. Вероніка Андрухів (Ж-2) вийшла у стартовому складі, на 15-й хвилині відзначилась голом і була замінена у доданий арбітром до другого тайму час. Марія Вінтоняк (Ж-2) увійшла у гру у доданий арбітром до другого тайму час.

Українське ель-класико – саме так називають протистояння двох харківських клубів “Житлобуду-1” та “Житлобуду-2”. Цього разу перемогу святкували гравчині “двійки” – 2:1. Влучними ударами у складі переможниць відзначились прикарпатські футболістки Вероніка Андрухів та Роксолана Кравчук. За підсумком туру “житлобудівки” разом з ще двома командами перебувають на вершині таблиці, не втративши жодного залікового пункту.

ЖФК “Маріуполь” – “Колос” Ковалівка –1:0
Марина Погрібняк (М) увійшла у гру на 61-й хвилині і на 72-й хвилині отримала попередження. Мар’яна Іванишин (К) вийшла у стартовому складі і була замінена на 70-й хвилині.

Другої командою, яка поки не втрачала очок в сезоні є ЖФК “Маріуполь”. Маріупольчанки у звітному турі вдома обіграли новачка Вищої ліги ковалівський “Колос” – 1:0. У складі господарок Марина Погрібняк з’явилась у грі на екваторі другого тайму, тоді як захисниця гостей Мар’яна Іванишин вийшла зі стартових хвилин. Як вже повідомляли вище, “Маріуполь” з шістьма очками перебуває на вершині таблиці, тоді як “Колос” в когорті команд, які ще не здобували залікових пунктів.

Пантери” Умань – “Ладомир” Володимир-Волинський – 2:7
Христина Перевізник (Л) відіграла весь матч і на 6-й, 20-й, 68-й, 80-й, 90-й хвилинах відзначилась голами. Даяна Семків (Л) вийшла у стартовому складі, на 64-й відзначилась голом і була замінена на 89-й хвилиніКатерина Боклач (Л) увійшла у гру на 84-й хвилині.

Справжнім бенефісом завершився матч 2-го туру для гравчині “Ладомира” Христини Перевізник. Ще б пак, адже футболістці вдалось п’ять (!) разів відзначитись у воротах “Пантер” з Умані, а її команда перемогла з розгромним рахунком 7:2. Додамо, що Даяна Семків вийшла з перших хвилин і реалізувала пенальті, а Катерина Боклач увійшла у гру під завісу поєдинку. “Ладомир” разом з “Маріуполем” та “Житлобудом-2” очолюють турнірні перегони, здобувши по шість очок на старті чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *