Академія НФК “Ураган” U-10 – переможець турніру Nika Cup

Футбол

Вчора, 12 серпня, завершився Всеукраїнський турнір з футболу «Nika Cup» серед дітей 2012 р. н.

Протягом трьох днів в Івано-Франківську змагались юні команди 2012 р. н. з усієї України. Академія НФК “Ураган” виступала на цьому турнірі двома командами під керівництвом тренера Романа Тимчишина.

За пісдумком групового турніру команда “Ураган-1” зуміла вийти до півфіналу, здобувши чотири перемоги у чотирьох зіграних зустрічах. Натомість “Ураган-2” відправився боротись за 9-те місце на турнірі.

У рамках заключного змагального дня вихованці «Ураган-2» провели переможну гру з коломийською командою «Варатик». Розуміючи важливість гри, «ураганівці» вийшли на поле з орієнтацією тільки на виграш. Завдяки злагодженій командній грі, «дракончикам» вдалось перемогти з рахунком 5:0 і посісти 9-ту позицію на турнірі.

А от «Ураган-1» свій півфінальний матч зіграв з чернівецькою «Спартою». З початку матчу «дракончики» розпочали наступ на ворота суперника, вдало відпрацьовували на всіх позиціях та доводили моменти до голів. У підсумку, 5:1 – юні «ураганчики» проходять у фінал.

У фінальному поєдинку «Ураган-1» зустрілися з «Ніка-05» Каскад. В цій грі «дракончики» розкрили весь свій потенціал та показали, що саме вони заслуговують на перемогу. «Ураган» ідеально відіграв і в атаці, і в захисті – 3:1, команда Романа Тимчишина здобуває черговий трофей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *