Ігор Циганик: “Я думаю, що “Карпатам” загрожує технічна поразка”

Футбол

Відомий футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик у свої щотижневій програмі на “Football Hub” висловив думки щодо інциденту, що трапився вчора у матчі “Прикарпаття” – “Карпати” (0:2).

“Можна розглядати різні варіанти, але цілком можливо, що “Карпати” будуть заслуговувати на технічну поразку в матчі з “Прикарпаттям”. За кількість футболістів, які беруть участь у матчі, відповідає безпосередньо та команда, яка виставляє цей склад.

Розмиті дуже правила регламенту. Але моя точка зору, яку я завжди відстоював і відстоюю така, що арбітр несе всю відповідальність за правомірність дій футболістів обох команд на полі. Тобто коли йде заміна, він повинен дочекатись, щоб футболіст якого замінили, залишив поле. Просто повинен. Те, що покарають арбітра, це мільйон відсотків! Чи покарають “Карпати” – це вже треба дивитись в деталях справи. Цілком можливо, що він залишив поле, а потім повернувся.

Я думаю, що “Карпатам” загрожує технічна поразка. Все буде вирішуватись в Контрольно-дисциплінарному комітеті. По факту: на одного футболіста більше, не важливо скільки це хвилин там було на футбольному полі, це технічна поразка. Тому чекаємо на рішення КДК”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *